12
Domaći fudbal

POZNAT PRVI KANDIDAT: Tončev za predsednika Zvezde, evo sa kim pravi tima

Objavljeno: 02.09.15 u 21:55

Poznat je prvi kandidat za novog predsednika Crvene zvezde, reč je o sada već bivšem potpredsedniku Ivici Tončevu.

Kandidaturu Ivice Tončeva najavile su Novosti, ali je još ranije bilo jasno da će se član SPS-a kandidovati za mesto prvog čoveka našeg najtrofejnijeg kluba. U Zvezdi je dve godine, upoznat je sa svim problemima, a ima podršku i određenog dela navijača. Ivica Tončev bi po izboru za novog predsednika krenuo u akciju dovođenja sponzora koji bi stabilizovali klub. Priča se da bi za potpredsednika bio postavljen poznati ruski biznismen koji bi pomogao da se crveno-beli vrate na stare staze uspeha.

Kada je sportski sektor u pitanju, na stadion „Rajko Mitić“ bi se vratili bivši fudbaleri kluba. Reč je o Marku Panteliću, Vladimiru Matijaševiću i Nebojšom Krupnikovićem. Prvi kandidat za predsednika Crvene zvezde je Ivica Tončev, a ko će mu biti protivkandidat i da li će ih uopšte biti, videćemo 15. septembra.

0
0

12 Komentara

  1. Odgovor grobaru do koske oglodane vidise koliko gledalaca imate na utakmicama viste idalje treci po velicini hrvatski klub,vi nikada necete moci biti srpski brend jer ni pocemu to nezasluzujete.Razlika izmedju Zvezde i maloga partizancica je kao .
    izmedju preoecenice i brlje

    0
    0
    Odgovori
  2. SVE MOJ DO MOJEGA ZA MOJEGA NEMA MESTA. Sve lopina do lopine, ima li neko posten da se javi, zasto nase fudbalske legende cute, —ko im je zatvoruio usta

    0
    0
    Odgovori
  3. „“Čović je apsolutno najkompetentniji kada je reč o sposobnosti da se dobro organizuje funkcionisanje kluba. U tom segmentu nema konkurenciju i mogu reći da je velika sreća što ga imamo u košarci. Upravo zahvaljujući njegovom radu nisam zabrinut za budućnost Zvezde. Verujem da će Čović postepeno, jer se stvari ne dešavaju preko noći, stvoriti tim za evropska ostvarenja“ – kaže Ranko Žeravica
    ZA PAMETNE, DOSTA! A ko je krimos, nije naše da sudimo, valjda postoje nadležni, ako ima sumnje??

    0
    0
    Odgovori
  4. daj čoveče, mani se ćorava posla..ko ti branio da svoje ideje plasiraš dok si bio u UOili gde već…mogao si , nisi znao…pusti Čovića da završi posao , kao i sa košarkaškim klubom. čovek ume i zna, kako??? sklonite se , bre..s puta..neznalice, onima koji znaju…dosta je bilo…

    0
    0
    Odgovori
  5. Ma svi zajedno da se nosite u.. vasu maticnu zemlju-Tursku, i kompletno sportsko drustvo cz i rent-a-car navijacice na celu sa DS i sa vasim USPOMENAMA na OSNIVACE CZ, a NAJVECE UBICE SRBA N. Bugarcic-ZVER i Krcun… .!. XXAAXXAA .!. SAMO JEDAN KLUB, SAMO JEDAN GRAD…PARTIZAN-MIT ILI CUDO-JEDINI PONOS I NAJVECI BREND SRBIJE !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Уз поштовање Човићу ФК и КК се разликују као небо и земља и оно што је Човић урадио са КК је неизводљиво у ФК ! Притом је Човић човек кошарке а не фудбала !

      0
      0
      Odgovori
    • Pa covic je jos veci kriminalac od njega, unistio nas prevarama na Kosovu, zbog njega je moja porodica gladovala mesecima. Volim ja Zvezdu ali on je naneo mnogo zla ljudima kojima tih godina nije bilo do sporta.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter