3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SRNIĆ: Trener je želeo samo mene, opet sam u omiljenom dresu!

Objavljeno: 01.09.15 u 13:25

Želela je Zvezda da vrati Slavoljuba Srnića i u tome je uspela. Doskorašnji igrač Čukaričkog se vratio u klub koji je njegova druga kuća.

Obavezao se na trogodišnju saradnju crveno-belima, posle dve sezone provedene na Banovom brdu. 

Veoma sam srećan šrto sam se vratio u Crvenu zvezdu. Ona je moja druga kuća i drago mi je što ću ponovo nositi omiljeni dres – rekao je Srnić na promociji na stadionu Rajko Mitić.

Zahvaljujući uspešnjim pregovorima poslednjeg dana prelaznog roka obući će dres sa brojem 55, kao i u prvom mandatu.

Želeo sam da se što pre završi, ali se sve to odužilo. Šta je tu je, najbitnije je da se sve završilo dobro – poručio je krilni fudbaler.

spominjalo se da zajedno sa njim dolazi i brat blizanac Dragoljub.

Došlo je vreme da se razdvojimo, dosta smo pričali na tu temu. Možda će to biti dobro za obojicu. Videćemo kako će to izgledati, ali verujem da ćemo podneti. O njegovog dolasku u Zvezdu pročitao sam u medijima, a trener Miodrag Božović je želeo samo mene.

Rekao je još i da od rođenja navija za Crvenu zvezdu i da zbog toga nije mogao da se raduje golovima protiv novog kluba.

Srnić će ponovo debitovati najverovatnije u 149. večitom derbiju, 12. septembra na stadionu ’Rajko Mitić’. Pročitajte i ko bi to mogao da vodi Zvezdu i na koji način, ali i koga je sve lider šampionata doveo u ovom prelaznom roku.

0
0

3 Komentara

  1. Ovaj grobar do koske pa ja gluplji komentar nisam video. Ceni igraca na psnovu izgleda. Pa manekeni vam i unistavaju fudbal. E majko mila ne verujem kolko kompleks moze coveka da napravi *******

    0
    0
    Odgovori
  2. S’ obzirom na tvoj spoljasnji izgled , brat mora da ti je daleko ruzniji cim se GROF )poznat kao neko ko nije veliki probirac, vec, daj sta das..)nije odlucio za obojicu… .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter