0
Evropske lige

FOTO: Maccabi Tel Aviv

SILAN: Jokanović nahvalio Rajkovića (VIDEO)

Objavljeno: 31.08.15 u 08:55

Novi startni čuvar mreže ovogodišnjeg učesnika Lige šampiona, ekipe Makabija iz Tel Aviva, Predrag Rajković, već je upisao prvi meč za novi klub, baš kao što smo preneli.

Doskorašnji kapiten Crvene zvezde u petak je napustio Beograd, a u subotu je zvanično stavio potpis na ugovor sa slavnim izraelskim klubom. Već u nedelju odigrao je prvi meč i tako upisao debi.

Fudbaleri Makabija pobedili su sa 1:0 ekipu Ber Ševe, a šansu od prvog minuta dobio je najbolji mladi golman U20 Svetskog prvenstva.

Strateg Makabija Slaviša Jokanović je posle utakmice bio jako zadovoljan trijumfom, ali i načinom na koji je mladi golman branio, a bivši čuvar mreže crveno-belih proglašen je i za igrača utakmice.

– Rajković je upisao odličan nastup. Sačuvao nam je mrežu netakuntom. On poseduje sjajne kvalitete, ali mora da nastavi da radi kako bi bio još bolji. Ima sjajan karakter, a već na prvoj utakmici pokazao je da ima puno kvaliteta. To je sjajno za Makabi – rekao je Slaviša Jokanović posle utakmice.

Rajković je primio dva gola, ali su oba poništena zbog ofsajd pozicije rivala Makabija.

(youtube: one)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter