4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SADA JE ZVANIČNO: Partizan promovisao novog levog beka! (FOTO)

Objavljeno: 31.08.15 u 12:18

Ako je i bilo sumnji, sada ih više nema, Partizan je doveo novog levog beka, na po mnogima najslabijoj poziciji u timu.

Poslednji dan prelanog roka u Partizanu počeo je veoma dobro za sve navijače kojima je crno-bela boja na srcu. Ako je pozicija levog beka bila određena za najdeficitarniju, čelnici kluba su se potrudili da naredno pojačanje bude baš na toj strani odbrane.

A to je nekadašnji fudbaler Bežanije, Rada, Vojvodine, Leha iz Gdanjska – Nikola Leković. On je danas u društvu generalnog direktora Partizana Miloša Vazure potpisao jednogodišnju pozajmicu iz pomenutog poljskog kluba.

Posle mnogih špekulacija i najava pojačanja, slike sa dresom i crno-belim šalom jasna su potvrda ovog dolaska, što će svakako biti olakšanje za navijače Partizana.

Ostalo je još nešto manje od 12 časova do kraja prelaznog roka, očekuju se potpisi zlatnog ‘Orlića’ Saše Zdjelara, kao i ‘ukrajinskog Srbina’ Marka Devića.

Isto tako, pojavila se i mogućnost da crno-bele napusti najmlađi prvotimac, Ivan Šaponjić.

Sat otkucava…

0
0

4 Komentara

  1. A tesko vam je dati pare za subica koi je triput bolji na toj poziviji..Jadan je i taj klub koi dovodi samo neke igrace koi nikom nevaljaju eto ih u partizan…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter