2
Domaći fudbal

JOŠ JEDAN LEVI BEK U PARTIZANU: Biće strašna konkurencija za mesto na levoj strani odbrane!

Objavljeno: 31.08.15 u 13:49

Celog leta Partizan je ‘kuburio’ sa levom stranom odbrane, a poslednjeg dana prelaznog roka doveo je čak dvojicu igrača na toj poziciji!

Samo par sati nakon što je Partizan doveo levog beka, po mnogima dobro pojačanje za nastavak sezone i takmičenje u Ligi Evrope, u Humsku stiže još jedan igrač na toj poziciji, što će ukupno biti četiri leva beka u timu, nakon Nemanje Petrovića, Miroslava Bogosavca i novajlije Nikole Lekovića.

Kako prenose mnogi srpski mediji, u pitanju je dosadašnji kapiten Borca iz Banjaluke, borbeni Aleksandar Subić, koji je prethodnih dana figurirao samo kao zamena ukoliko se izjalovi dogovor sa Nikolom Lekovićem, a sada se ispostavilo da će obojica doći u Partizan.

Dvadesetjednogodišnji fudbaler je na putu za Beograd gde će se oko 15 časova sastati sa čelnicima srpskog šampiona oko finalnih dogovora, ali nema sumnje da je sa razlogom došao u Beograd. Prema nekim informacijama, trebalo bi da potpiše četvorogodišnji ugovor sa crno-belima.

I ko zna šta nas sve čeka do kraja prelaznog roka, sat pokazuje još deset sati do isteka vremena predviđenog za transfere…

 

0
0

2 Komentara

  1. Problem su oba stopera tj centralna defanzivca i levi bek. Dolazak Trujica i Jevtovica je pun pogodak. Velika greska je napravljenja sa dovodjenjem Bozinova i onog Brazilca i sada pokusavaju da poprave stanje. Ovo sve je veoma vidljivo i ne treba biti ekspert da bi se uocilo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter