1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IDE KOD KRASIĆA: Zvezdin vezista odlazi iz kluba i oprašta dugovanja!

Objavljeno: 31.08.15 u 15:24

Poslednjeg dana prelaznog roka, aktivnosti su u oba smera, pored dolazaka, ima i odlazaka igrača iz Crvene zvezde.

Nije bio standardan, ali je svaki put kada je bio na terenu davao sve od sebe kada je bio na terenu u Crvenoj zvezdi. Dolaskom Mičela Donalda, šef stručnog štaba Miodrag Božović poručio mu je da pronađe novu sredunu, pa je Aleksandar Kovačević poslednjeg dana prelaznog roka potpisao ugovor sa Lehijom iz Gdanjska.

S obzirom na konkurenciji u Zvezdi na poziciji zadnjeg veznog igrača, odlazak popularnog ‘Ace tenka’ neće previše oslabiti crveno-bele, naprotiv, donosi im vrlo dobru vest.

Naime, Kovačević je odlučio da oprosti sva dugovanja Zvezde prema njemu, što će značajno rasteretiti čelnike kluba i klupsku kasu. Nije poznata tačna cifra, ali kako prenosi ‘Blic’, u pitanju su ne tako mala dugovanja kluba prema njemu.

Kovačević je tokom dana prošao preglede u Gdanjsku, gde će imati društvo u vidu Miloša Krasića, koji je do juče bio najzvučnije potencijalno pojačanje Partizana.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter