12
Domaći fudbal

KAD NEĆE RAJKOVIĆ IMA KO HOĆE: U Partizan stiže nekadašnji kapiten Majnca, rekorder po broju autogolova (VIDEO)

Objavljeno: 30.08.15 u 23:30

Katastrofalne grešeke koje je pravio Fabrisio Dorneljas koštale su Partizan plasmana u Ligu šampiona, pa je Brazilac već u meču protiv OFK BEograda završio na klupi, a crno-beli mu užurbano traže zamenu.

Čuli su to i brojni fudbalski afenti koji već šalju ponude u Humsku, a jedna od njih je vezana za nekadašnjeg kapitena Majnca i reprezentativca Makedonije Nikolčeta Noveskog, koji je trenutno bez kluba i može da potpiše za crno-bele i van prelaznog roka.

Iskusni defanzivac, kojem je već 36 godina, pored Majnca za koji je nastupao punih 11 sezona, igrao je još i za Hanzu iz Roštoka i Aue, a u rodnoj Makedoniji branio je boje Pelistera.

U Nemačkoj Makedonca bije glas da je prilično malerozan odnosno on je rekorder u jednoj neslavnoj kategoriji – postigao je najviše autogova u istoriji Bundeslige odnosno praktično je najveća opasnost za svog golmana.


(Izvor: Youtube/Bundesliga)

Za razliku od Miloša Krasića koji je odlučio da se ne vrati u Srbiju, jedan od „zlatnih orlića“ bi u ponedeljak trebalo da potpiše ugovor sa Partizanom.

0
0

12 Komentara

  1. ON JE BIO OZBILJAN STOPER NA NIVOU BUNDES LIGE KAPITEN U MANJCU IGRAO JE 11 GODINA U BUNDES LIGI U MANJCU IMA KVALITET IGRAO JE U MANJCU DO OVE SEZONE PITANJE JE U KAKVOJ JE FORMI AKO JE UTRENIRAN ONDA OK JER JE BOLJI OD CIRKOVICA SIGURNO IMA ISKUSTVO TO JE KVALITET SETIMO SE I KRSTAJICA U TIM GODINAMA KOJI JE TAKODJE DUGO IGRAO BUNDES LIGU JA MISLIM DA JE ON DOBRO RESENJE BOLJE NEGO NEKI KLINAC BEZ ISKUSTVA A NIKOLCE IMA I ISKUSTVO I KVALITET.

    0
    0
    Odgovori
  2. Bio je dobar,pre jedno 5-10 god kada je bio u punoj snazi!A sada?!Mozda moze da odigra na iskustvo ali neverujem da to treba Partizanu.Pozz.MKD

    0
    0
    Odgovori
  3. Nikolce e odlicen fudbaler i bi sakal da go vidam vo crno beliot dres mislam ke mu pomogni da ja pomine grupata na mojot PARTIZAN pozdrav od Makedonia ( O H R I D ) GROBARI SU JEDNI

    0
    0
    Odgovori
  4. Nesto se desilo u Lučanima neka namestaljka imate da pisete, nemojte da pustite da propadne ovo malo fudbala.. PS ako ovaj bude igrao za Partizan onda su stvarno nenormalni..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter