1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŽIVKO ŽIVKOVIĆ: Idemo u drugu fazu

Objavljeno: 29.08.15 u 08:31

Startni golman Partizana, Živko Živković, uveren je da će njegov klub da izbori plasman u narednu fazu Lige Evrope.

Kao što je poznato, u petak su žrebom određene grupe Lige Evrope za sezonu 2015-16. Srpski šampion, ekipa Partizana, smeštena je u Grupu L zajedno sa Atletik Bibaom, AZ Alkmarom Augzburgom.

Nakon žreba fudbaleri crno-belih, neki manje neki više, u javnost su plasirali prilično optimistične izjave, a golman „Parnog valjka“ otišao je toliko daleko da svoj klub vidi u narednoj fazi ovog takmičenja.

FOTO: StarSport
FOTO: StarSport

Bilbao je iznad nas ostalih u ovoj grupi, dok smo mi AZ Alkmar i Augzburg čini mi se tu negde. Mislim da bi na ruku moglo da nam ide i to što izvučeni rivali forsiraju napadački fudbal kao i Partizan. Rekao bih da su utakmice sa Augzburgom i AZ Alkmarom prilika za osvajanje nekih bodova. Videćemo da li i koliko – rekao je Trujić, prenosi Goal.

Sa druge strane, Živko Živković nije štedeo na obećanjima.

– Što da ne budem optimista, u kakve smo sve grupe mogli da „upadnemo“, super smo prošli. Prolazimo prvu fazu kao prvi – istakao Živković.

Trener Partizana Zoran Milinković, takođe, veruje u osvajanje bodova u Ligi Evropa.

Raspored utakmica Partizana u najmasovnijem evropskom takmičenju pogledajte ovde.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter