0
Domaći fudbal

STOJADINOVIĆ TVRDI: Nemam komplekse, od transfera Rajkovića nisam uzeo ni evro!

Objavljeno: 29.08.15 u 17:03

Predrag Rajković prešao je u Makabi iz Tel Aviva za tri miliona evra, što je kod mnogih izazvalo sumnje u verodostojnost te cifre.

Zluradi komentari na račun menadžera Zorana Stojadinovića optuživali su ga da se ‘ugradio’ u transfer Predraga Rajkovića, što je on u izjavi ‘Žurnalu’ demantovao.

– Nemam komplekse, ne obazirem se previše na komentare, ali moram da poručim kako bi se znalo, da od obeštećenja koje pripada Crvenoj zvezdi ja ne uzimam ni evro – izjavio je Zoran Stojadinović, a prenosi Žurnal.

– Rajković je bio na slatkim mukama da izvaga za koju će opciju da se odluči. Više je razmišljao srcem, mislio je na Crvenu zvezdu i pokazao koliko ceni i voli klub – rekao je Zoran Stojadinović.

Crvena zvezda se na lep način oprostila od svog kapitena, a danas je najavljeno da će u ponedeljak, poslednjeg dana prelaznog roka, dobiti možda svoje najveće pojačanje.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter