3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SL: Partizan se kockao i na kraju dobio (VIDEO)

Objavljeno: 29.08.15 u 20:53

U utakmici 8. kola Superlige Srbije fudbaleri Partizana su pred svojim navijačima uspeli da dođu do nove pobede u domaćem šampionatu pošto su sa 2:1 savladali ekipu OFK Beograda.

Odlično su crno-beli otvorili meč, poveli su već u 5. minutu preko Andrije Živkovića, da bi pola sata kasnije Ivan Šaponjić golom iz sumnjive pozicije duplirao prednost srpskog šampiona.

U tom trenutku je izgledalo da bodovi sigurno ostaju u Humskoj odnosno da „romantičari“ ne mogu da ugroze vođestvo ekipe Zorana Milinkovića,a li sa tim se nisu složila dva najiskusnija igrača OFK Beograda Subašić i Ignjatijević koji su bili glavni „krivci“ za smanjenje prednosti domaćina.

Mogao je OFK Beograd i do makar jednog boda da je iskoristio makar jednu od dve stopostotne šanse u kojima su se našli mladi fudbaleri kluba sa Karaburme od kojih je ona SImićeva u 83. minutu bila i više nego povoljna. Bodove nu Humskoj je sačuvao Živko Živković koji je u situaciji jedan na jedan odlično reagovao.


(Izvor: Youtube/Derbi)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Partizan – OFK Beograd 2:1 (2:0)
(A. Živković 5, Šaponjić 34 – Ignjatijević 51)

Stadion: Partizana
Gledalaca: oko 6.000
Sudija: Ilija Brdar (Novi Sad)
Žuti kartoni: Bandalovski (Partizan) – Planić, Liščveić, Savić (OFK Beograd)

Partizan: Ž. Živković – Vulićević, Balažic, Ćirković, Bandalovski – Jevtović, Brašanac (74 Lukić) – A. Živković, Ilić (84 Ninković), Oumaru (56 Trujić) – Šaponjić

OFK Beograd: Čupić – Ješić, Planić, Savić, Ignjatijević – Damjanović, Stejpanović (40 Gojkov) – Jovanović, Avramovski (46 Rajevac), Liščević – Subašić (74 Simić)

[/stextbox]

 

0
0

3 Komentara

  1. Izgledamo mnogo jadno i bedno.Ne mozemo dve krstene akcije da sastavimo.Ako se Kiza pojavi sa izjavom kako smo ih pregazili tacno cu da se ubijem.
    Lopovi iz uprave pojacanja bre.A da zaboravio sam da ste dosli da unistite Partizan.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter