2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SAMO U ZVEZDI: Crveno-beli želeli da pošalju na pozajmicu letošnje pojačanje

Objavljeno: 29.08.15 u 23:55

S obzirom da je u aktuelnom prelaznom roku u Crvenu zvezdu već stigao veliki broj novih fudbalera i da tu nije kraj jasno je da su određeni igrači koji su bili standardni na početku sezone sada postali prekobrojni.

„Višak“ je potpuno neočekivano postao i iskusni štoper Zoran Rendulić pa mu je predloženo da ode na pozajmicu u Čukarički što je on kategorično odbio pošto želi da se izbori za mesto u timu u konkurenciji Sava Pavićevića, Aleksandra Lukovića i Vukašina Jovanovića.

Ako Rendulić i ima neke šanse jasno je da je Mamadu Mbođ nema šta da traži pa čudi da je i on odbio da provede u nekoj drugoj ekipi narednih šest meseci, baš kao što su to uradili i Nenad Gavrić i Miloš Cvetković za koje takođe nema mesta u Božovićevom timu.

Što se tiče Aleksandra Kovačevića, populčarnog Tenka on će verovatno dobiti raskid ugovora odnosno Zvezda na njemu neće zaraditi ni dinar.

Još jedan član ekipe sa početka sezone danas je obukao dres drugog kluba, dok bi jedna legenda kluba uskoro mogla da se vrati na Marakanu, ali u drugoj ulozi.

0
0

2 Komentara

  1. Po meni je Mbodj za Rendulica igracina, sve sto nema rendulic ima Mbodj a to je brzina, skok, hrabrost, odlucnost pri startu, ali jedino sto mu je mana je pada mu koncentracija, nije usresresjen na igru svih 90′ i pogotovu kod prekida ne Na da se namesti i postavi ali to se jednostavno da ispraviti

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa jes bogo mi jer jednom rece ovaj nas coek, grof od Mojkovca da zeli dvadesidva pojacanja, pola je bogomi gotovo a pola ce bit na zimu— i bogomi noralno je da nece da napuste klub da coeku ne kvare prosek.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter