0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LE, PLEJ OF: Vojvodina još jednim porazom završila evro-odiseju (VIDEO)

Objavljeno: 27.08.15 u 22:30

Viktorija iz Plzenja je i u revanšu plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope savladala Vojvodinu, ovog puta rezultatom 2:0 (1:0).

Svakako je bilo teško očekivati da će Vojvodina uspeti da sustigne minus od tri gola iz prvog meča, ali su i pored toga Novosađani krenuli u juriš na gol Čeha. I ko zna šta bi bilo na ovom meču da je Mirko Ivanić u 17. minutu umesto stative gola Viktorije pogodio mrežu. Umesto toga, na drugoj strani usledila je kazna.

Posle centaršuta sa leve strane, golman Žakula je za delić sekunde zakasnio da izađe na loptu, zakačio ju je taman toliko da se ona odbije do noge Đurića koji nesrećno sproveo loptu u sopstvenu mrežu.

(youtube / Liverpool FanCrazy)

Taj gol ubio je svaku nadu da će se Vojvodina pridružiti Partizanu u sutrašnjem žrebu za Ligu Evrope, ali ne i želju za igranjem lepog fudbala za brojnu publiku na ‘Karađorđu’. Međutim, nedostajala je prava završnica momaka u crveno-belom dresu.

Kao da su se izabranici Zlatomira Zagorčića ispucali u prva tri kola kvalifikacija i u Jelen Superligi. Umesto toga, nova lopta našla iza leđa Žakule, a strelac je bio Đuriš, posle nove akcije Viktorije po levoj strani terena.

(youtube / RTS Sajt – Zvanični kanal)

Publika je tada počela još jače da navija za Vojvodinu, a u jednom trenutku oduševljenje na stadionu nastalo je kada su gostujući navijači razvili transparent ‘Kosovo je Srbija’.

Treba istaći da je golman Vojvodine Srđan Žakula u poslednjih 15-ak minuta meča spasio Vojvodinu potpune katastrofe sa nekoliko briljantnih intervencija. Čuvar mreže domaćih bio je danas ubedljivo najbolji pojedinac u redovima Vojvodine.

Viktorija ide u grupnu fazu Lige Evrope, a Vojvodini zaista treba čestitati na velikom uspehu i briljantnim partijama koje je pružila ovog leta u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter