0
Evropske lige

PONOSAN: Presrećni Ibra ‘okačio’ sliku Srbina i čestitao na ulasku u Ligu šampiona (FOTO)

Objavljeno: 26.08.15 u 12:50

Zlatan Ibrahimović ponikao je u Malmeu, pa mu je sinoćni uspeh švedskog prvaka posebno bio drag.

Pao je Seltik ispred švedskog iznenađenja Malmea. Posle ‘povratka iz mrtvih’ u prvom meču i golom u četvrtom minutu  nadoknade na ‘Seltik parku’, Šveđani su granitnom odbranom i strahovitim prekidima srušili ‘zeleno-bele’ iz Glazgova za novi plasman u Ligu šampiona.

– Radili smo naporno na prekidima i zbog njih smo zatvorili treninge za javnost. Ne kažem da je Seltik bio slab u revanšu, već da smo ih mi učinili slabim. Naš plan je bio perfektan. Markus Rozenberg i Niko Đurđić radili su fantastičan posao u špicu. Stvorili smo veći broj šansi u oba poluvremena. Ako je neko imao sreće, imao je Seltik večeras – rekao je posle meča trener Malmea Oge Harejde.

A Zlatan Ibrahimović je tek bio poseban. Klub sa kojim je počeo seniorsku karijeru plasirao se ponovo u Ligu šampiona i to pobedom nad slavnim Seltikom. Veliki deo tog uspeha bio je i Srbin Nikola Đurđić koji je zbog toga završio i na tviter profilu Zlatana Ibrahimovića.

– Jednog dana, nadam se da ću i ja iskusiti Ligu šampiona u Malmeu, na terenu. Čestitam! – napisao je Zlatan uz sliku napadačkog dvojca Malmea Đurđić-Rozenberg.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter