0
Domaći fudbal

POJAČANJE ZA ‘GOLUBOVE’: Nekada napadač Partizana, sada Spartaka iz Subotice (VIDEO)

Objavljeno: 26.08.15 u 14:58

U smiraj prelaznog roka subotički Spartak dobio je značajno pojačanje za nastavak takmičenja u Jelen Superligi.

 Pre sedam godina Miloš Bogunović predstavljen je kao veliko pojačanje i zalog za budućnost Partizana. Tada je svojom brzinom i golovima u kvalifikacijama za Ligu šampiona značajno doprineo da se crno-beli nađu na samo pola koraka od elite.

Međutim, onda je usledio strmoglav pad i Miloš Bogunović se nije naigrao fudbala u prethodnom periodu. Prešao je u španski Kadiz, Novi Pazar i Bangkok Junajted, a prošle sezone je bio član Donjeg Srema sve dok tim iz Pećinaca nije ispao iz Superlige.

Sada je promovisan kao novo pojačanje Spartaka iz Subotice. Među ‘Golubove’ je došao kao slobodan igrač, a potpisao je jednogodišnji ugovor.

Jednu od najboljih utakmica u Partizanu, ali i u karijeri odigrao je protiv Fenerbahčea 2008. godine u Beogradu, kada je postigao gol za 2:0, ali i zatresao mrežu na fenomenalan način u 22. minutu tog susreta, ali je gol poništen zbog ofsajda.

(youtube / Dirizabl)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter