15
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘GROF’ JE USPEO: Stižu dva pojačanja za napad Crvene zvezde!

Objavljeno: 26.08.15 u 15:35

Prethodnih dana se dosta špekulisalo, a sada i potvrdilo da će dvojac iz Jelen Superlige pojačati napad Crvene zvezde.

Danas je održan sastanak čelnika Crvene zvezde i Čukaričkog oko sudbine Slavoljuba Srnića i ishod tog susreta biće veoma povoljan po trenutnog lidera Jelen Superlige. Kako prenosi ‘Mondo’, dogovor je na pomolu, a sve tri strane imaju želju da se ova transfer sapunica konačno završi.

Ostavljeno je još nekoliko dana da se donese konačan sud, kao i obezbede finansijske garancije crveno-belih Čukaričkom. U svakom slučaju, današnji sastanak je verovatno otklonio sve sumnje da će se Slavoljub Srnić vratiti u Ljutice Bogdana.

Sa druge strane, još jedan dogovor je postignut, ovog puta u drugom delu Beograda. ‘Blic’ prenosi reči sportskog direktora Voždovca Gorana Grkinića koji je izjavio da je Predrag Sikimić novi fudbaler Crvene zvezde.

– Zvezda je ispala korektna i prema igraču i prema klubu. Voždovac nije hteo da zateže, jer je Sikimiću bila želja da pređe na Marakanu. To je dogovor između dva kluba. Zadovoljni smo i mi i Zvezda i igrač, i to je najvažnije. Nama je čast što nam je igrač otišao u najtrofejniji klub na našim prostorima – rekao je Grkinić za ‘Blic’.

Predrag Sikimić, koji je bio strelac protiv crveno-belih na nedavnom duelu dva tima u okviru Jelen Superlige na Vračaru, će sa Zvezdom potpisati jednogodišnji ugovor.

0
0

15 Komentara

  1. Hvala Nenade! 🙂
    Ali moraju malo pacenici shvatiti,u stvari shvataju,ali sa namerom se pljuje,frustrirani su.Sede za komp i ne mrdaju onom stvari da zarade,pa Vucic ovo,Vucic ono,pa drzava,pa mesaju sve. Niko ne gleda njihove prelaze u evropi iz 2-1,a dve za redom od razlicitih protivnika,Steaue i Bate!Ajde Uefa malo reaguj.

    0
    0
    Odgovori
  2. Bolesni grobarcici.Ajde neka mi jedan grobar kaze kome je Zvezda najveci duznik,i Partizan i ostali klubovi??Ajde da vidim pametne!!Glupi ste kao ona stvar!Porez drzavi,to je najveci problem svih klubova!PDV!Zatim struja,komunalije! Vi ste ludi!Pa to se na rate moze dati da se plati,odmah olaksanje!Onda banke!Pa tek igraci,njima se najmanje duguje.FK I KK patlidzan je u dugovima najvise zbog poreza!Zato se ugasio kk!GLUPERDE,BRAJKO JESI GLU* .Bas si nerazuman i neznalac.U svakom komentaru ‘odakle pare’,pa kur*is se ovde,ako te zanima to pitanje,sto lepo ne odes u Vladu,kod ministarke finansija!Vucic nema pravo da daje pare kao sto ti lupas.MINISTARSTVO SPORTA,NDREDJENA SUMA SE DAJE KLUBOVIMA PO ZAKONU,KAO STO PARE IZ BUDZETA IDU ZA ZDRAVSTVO I TD!KLUBOVI NISU PRIVATNI PA DA SE NE DAJU PARE!AKO ZELIMO DA SRBIJA IMA PREDSTAVNIKE,ONDA MORA POMAGATI.Vi ste alavci,prokletnici koji u privatnom zivotu nemaju dinara pa pljuju vlast.Izadji malo iz kuce i manje visi na naslovima,pa nadji posao,zaradi,bice ti lepsi zivot!BRAJKO!

    0
    0
    Odgovori
  3. Odakle para za pojacanja? KK Partizan duguje pare pa ne dovodi pojacanja. Drzava treba da pomaze jadnike ali ovo je previse; mada, i zvezda je veoma jadna pa mozda i gresim

    0
    0
    Odgovori
  4. Evo jedna stavka povodom Zvezde i Srnica.
    Naime,nas narod je toliko lakoveran i lako je zamazati oci.Srnic nikada ne bi stasao kao igrac u ekipi Crvene Zvezde,zbog toga,prosledjen je u Ekipu Cukarickog na kaljenje,i samim tim podigao cenu sebi,Zvezda je dobila igraca koji je ne igrajuci za nju ima cenu.Dakle sada i kada ga proda dalje,ne moze ispod cene koja je ‘otkupila’ od Cukarickog,a znamo da je na procente dogovoreno.Koliko god da ode dalje,zvezda je na dobitku.Jako dobro odradjeno.A ko je pratio,neka racuna kada su Srnici otisli iz Zvezde,a kada se vraca sada. Prvo je pozajmljen 2012 a zatim postao igrac Cukarickog.Bez dinara je klub uzeo od zvezde igraca iako je bio Zvezdin.Dve godine igranja za dz,to je ta otkupna cena sadasnja za Zvezdu da je placeno.Svima za dz a igrac dobio na ceni sto ce zvezda unovciti u narednom periodu.Logika

    0
    0
    Odgovori
    • A Srnić će kao i svi igrači Zvezde u posljednnjih 7-8 godina iz Zvezde otići sa raskidom ugovora na štetu kluba, tako da će i Zvezda i Čuka doboti velikio ništa. I deseti uzastopni prelazni rok klub sa dugom od 50 miliona eura dovodi 10 i više pojačanja i navijači tog istog kluba besramno napadaju druge da su privilegovani i krivi za dugove.

      0
      0
      Odgovori
      • Dug je smanjen za 10 miliona,mada vi grobarcici i dalje volite da pominjete tih 50,pa i vise.Ajde idi placi na vasim vestima,Bate vas je oducio od fudbala,da su imali samo solidnijeg spica,dali bi vam 7 komada.

        0
        0
        Odgovori
  5. Voleo bih da sikimic kida kad dodje, ali mi nesto ne uliva poverenje, zvezda i partizan dovode igrace koji im daju golove,a kada dodju tri pasa ne mogu da sastave, voleo bih da gresim…

    0
    0
    Odgovori
    • Брате Сикимић је добар играч и искусан..играо у Русији сасвим солидно..Гроф га познаје из Руске лиге и зна шта ради…мислим да ће бити супер појачање!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter