1
Fudbal

FOTO: Twitter, Crop

EMOTIVAC: Tevez ispričao svoju priču, voditelj ostao u suzama (VIDEO)

Objavljeno: 22.08.15 u 11:11

Reprezentativac Argentine Karlos Tevez vratio se ovog leta iz Juventusa u klub u kojem je i ponikao, u Boku Juniors.

U poslednjih nekoliko godina nastupa na „Starom kontinentu„, slavni fudbaler često je davao izjave kako mu je fudbala preko glave i kako, čak, razmišlja da okači kopačke o klin i posveti se nekim drugim stvarima.

Međutm, otkako se vratio u Buenos Aires, ovakvih i sličnih izjava više nema.

Tevez danas kaže kako mu se po povratku na „Bombonjeru“ vratila davno isčezla strast za najvažnijom sporednom stvari na svetu.

Gostujući na argentinskoj TV stanici, Tevez je javnosti otkrio koliko mu znači što se vratio u otadžbinu.

Pričajući o svom rodnom gradu Forte Apačeu, Tevez je javnosti otkrio da svaki put kada se vrati kući i kada vreme provodi sa svojim prijateljima iz mlđih dana, od kojih većina njih nema posao, nikada ne dopušta drugarima da plate ceh za bilo šta.

Cela priča pomalo je iz koloseka izbacila Karlosa Teveza koji je bio vidno potresen zbog sudbine svojih prijatelja, da su u jednom trenutku i njemu i voditelju krenule suze na oči…

Pogledajte emotivnan deo ispovesti Karlosa Teveza na videu od 1:10…

(youtube: NoticiasUltimoMomento)

0
0

1 Komentara

  1. sad razumem zasto niste toliko u „etru’. Prevod vam je uzasan. Covek se zaplakao jer njegovi drugari iz kraja i pored toga sto nemaju novca, jer su svi bez posla ne daju mu nikada da plati bilo sta. To vam i pise pod navodnicima ako niste mogli razumeti „meki“ spanski (argentinski). Evo, volontiracu za poneku vest dnevno, vec sam radio ovaj posao ali slabo je bio placen pa sam batalio. Volim sport, kao Tevez Argentinu 🙂

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter