2
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

MIRKO IVANIĆ: Poraz od Plzena nas je spustio na zemlju!

Objavljeno: 21.08.15 u 00:07

Fudbaleri Vojvodine su očekivano bili razočarani posle teškog poraza od Plzena 3:0 u prvom meču plej-ofa Lige Evrope.

Neutešan posle poraza bio je vezista „stare dame“ Mirko Ivanić koji je istakao da su Česi saigrače i njega spustili na zemlju posle sna protiv Sampdorije i Partizana.

– Od početka smo igrali loše, uplašeno. Plzen je krenuo agresivno od starta, prljavo i grubo, dok smo mi bili mekani. To su iskoristili i zasluženo pobedili. Očekivao sam bolju utakmicu. Poraz od Plzena nas je spustio na zemlju. Nadam se da visok poraz neće uticati na posetu u Novom Sadu i da će revanš biti spektakl – rekao je Ivanić posle meča.

Trener Zlatomir Zagorčić je odmah pokušao da digne moral ekipi, tu je prvenstvo i revanš sa Plzenom.

– Ne bih rekao da je ovo tako grub udarac. Greške su normalne, rekli smo momcima da dignu glave, da imamo revanš, čeka nas i prvenstvo protiv Novog Pazara. Moramo čvrsto da verujemo u sebe i idemo napred – rekao je Zagorčić, a potom se osvrnuo na meč:

– Generalno, pokušali smo da igramo fudbal i naišli na jednu zaista odličnu ekipu, koja je u prvom poluvremenu pravila pritisak i dominirala, pogotovo u prekidima, gde nam je stvarala mnogo problema. Jednostavno, nismo uspeli da ispariramo.

Vojvodina je poražena sa 3:0 od Plzena, a prelep je bio drugi gol Čeha.

Pogledajte i najlepši gol večeri u Ligi Evrope.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter