17
Domaći fudbal

ZVEZDA POKUŠAVA NEMOGUĆE: Ako se kockice poklope, stiže veliko pojačanje iz Verdera!

Objavljeno: 20.08.15 u 00:29

Posle brojnih pojačanja koja su ovog leta stigla u Ljutice Bogdana, izgleda da je Crvena zvezda ‘bombu’ ostavila za sam kraj transfer perioda.

Crvena zvezda kao da transferima dobrih inostranih igrača šalje poruku svima da u klubu iz Ljutice Bogdana nema finansijske krize. Kako piše goal.com, jedan od njih mogao bi da bude veliko ime, član Verdera iz Bremena, Ludovik Obranijak.

Francuski plejmejker koji je prethodnih šest meseci proveo na pozajmici u turskom Rizesporu na listi je prioriteta čelnika crveno-belih, ali bi veliki problem mogao da predstavlja njegova previsoka plata. On godišnje zarađuje oko pola miliona evra, što bi za Zvezdu bila previsoka cifra.

Transfer bi eventualno mogao da se ostvari ukoliko bi Verder pristao da mu plaća deo primanja, ili ako bi se sam Obranijak odrekao dela plate, piše Goal. Međutim, pitanje je koliko je to realna opcija.

Obranijak je u 31. godini života, rođen je u Francuskoj i za tu zemlju je igrao u mlađim reprezentativnim selekcijama, ali je u seniorskoj konkurenciji igrao za Poljsku, čiji je dres nosio 34 puta i postigao šest golova.

0
0

17 Komentara

  1. Nisu skinuli 15 Milki,već kažu da su to dugovi firmama(bankama) u stečaju. Mazanje očiju uz podršku Vučića. Nekada veliko ime kluba se ofucalo i postalo igračka za momla na vlasti. Ali…vreme je pred nama. Očigledno se misli da se takvi dugovi ne računaju. Kao kada neko Zvezdi nebi platio transver zato što je u minusu.

    0
    0
    Odgovori
    • Tebi, tako nepismenom je neko rekao, da je 15 miliona evra duga oprošteno, jer su to dugovi prema firmama u stečaju. I sve to, ti usrani Grobaru, razumeo? Nemoj da se zajebavamo…

      0
      0
      Odgovori
      • Pravi si džiber… Psuješ čoveka koji iznosi mišljenje… Protiv čega se boriš? Protiv mozga? Samo nastavi, vidim da u svojoj glavi pobeđuješ!

        0
        0
        Odgovori
  2. Vucicu…molim te raspisi izbore,pa ces videti sta mislimo o tebi…ovo je prevrsilo svaku meru…a glasao sam na proslim za sns

    0
    0
    Odgovori
    • Док је Вучићу 4 милиона звездаша и док гробарима не даје кинту може да влада још 100 година.А,ви можете само да кукате !

      0
      0
      Odgovori
      • Ma jeste, ima vas 100 miliona… Ajde da se kladimo da će kada ova deca koja danas gledaju samo poraze i sramotu Zvezde porastu (za par godina, dok počnu da ih uzimaju u statistiku) nas biti više, a i sada smo tu negde.

        0
        0
        Odgovori
  3. Zasto ku puju tolike igrace a imaju dugove 50 miliona evra,dokle ce da se zaduzuju bolje da igraju deca iz omladinske skole i da se prodaju za 2/3 miliona,nego za domacu prodanu ligu da placaju strance…

    0
    0
    Odgovori
    • Zato što se ne zadužuju… Daje Vučić pare koje nama izbije iz džepa… Pa jel ti vidiš da godinama nikoga nisu prodali, Evropu nisu videli deceniju, a rasipaju se kao sumanuti i pri tome još smanje dug za 15 mil. eur.!? Smešno je i postavljati pitanje, kako i šta… Izgleda da su umesto onih pečurki na terenu počeli euri da rastu…

      0
      0
      Odgovori
        • Thanks–pusi.a ti mama -, jer ti imaš para koliko hoćeš, dok mi preživljavamo oni sipaju u rupu bez dna. Reče jednom grof od Mojkovca da će mu trebati 22 pojačanja i izgleda ide da ostvari taj cilj i blizu je. Šta će može mu se, avion vlade na raspolaganju pa može da vozi i dovozi pojačanja koliko hoće. Kasa sa državnim/narodnim/parama na rspolaganju i upotrebu i troši koliko želi. HEEEEEJ ljudi hoćuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mojuuuuuuuuuuuuu platuuuuuuuuu, gde su mooooojjjeeeeeeeeeee pareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,hoću jedan normalan život sa svoja dva sina i suprugom.Vratiteeeeeeeeeeee mi moju plaaaaatttttuuuuuuuuuuuuuuu, hoćuuuuuuuuuuuuu mojeeeeeeeee pareeeeeeeeeeeeeeeeeee. Vodjo seti se da si premijer cele SRBIJE a ne samo premijer državnog crveno belog projekta. Vratiiiiiiiii mi mojuuuuuuuuu platuuuuuuuuuuuuuuuu, vratiteeeeeeeeeeee mmiiiiiiiiiiiii moooooooooooojeeeeeeeeeeeeeeeeee pareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter