3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŽIVKO ŽIVKOVIĆ: Prošli smo Njukasl, zašto ne bismo BATE, pa veći smo klub od njih

Objavljeno: 20.08.15 u 09:32

Fudbaleri Partizana doživeli su poraz u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona pošto su u Borisovu izgubili od BATE-a sa 1:0.

Uprkos porazu, golman crno-belih Živko Živković uveren je da njegov tim može da prođe u grupnu fazu elitnog evropskog takmičenja.

– Možemo da ponovimo partiju kao protiv Steaue, uveren sam, odigramo čak i bolje. A ako tako bude imamo izgledne šanse da prođemo dalje – kaže Živković, prenosi Sportski žurnal.

On je dodao da je „Parni valjak“ 2003. godine uspeo da nadoknadi minus od Njukasla i to u gostima i smatra da je upravo taj meč putokaz na koji način njegov klub treba da odigra u revanšu.

– Kad smo mogli 2003. da prođemo Njukasl trijumfom u Engleskoj, iako smo prethodno poraženi 0:1 u Beogradu, zašto to ne bismo učinili i sada, pogotovo kada revanš igramo u Humskoj? – upitao je Živković.

Čuvar mreže „Parnog valjka“ svestan je kvaliteta rivala.

– Rodionov i Hleb su veliki igrači, izuzetno opasni, sposobni da kazne svaku grešku. Nema šta, BATE je veliki tim, ali mi smo veći. Evo i zašto: mi smo Steaui koja je ostala sa desetoricom dali čak tri gola, Belorusi nama samo jedan – smatra Živković.

Potsetimo, Partizan pokušava da se pojača pred revanš, pošto je na radaru kluba iz Humske Marko Dević, reprezentativac Ukrajine.

0
0

3 Komentara

  1. samo sto su tad igrali: kralj, nadj, milivoje, ilic, iliev, delibasic, west, cakar…. taj tim je kidao protiv galaktikosa, a ovaj ti AKO PRODJE, sluzi ce samo za gol razliku, nazalost

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter