1
Domaći fudbal

TRENER PARTIZANA POTVRDIO: Razgovaramo sa Markom Devićem

Objavljeno: 20.08.15 u 08:49

Pre nekoliko dana u javnosti se pojavila priča kako čelnici Partizana pokušavaju da dogovore saradnju sa reprezentativcom Ukrajine, Markom Devićem.

Momak koji je slavu stekao igrajući za Metalst, rođeni Beograđanin, ocenjen je kao prava transfer meta koja može da pomogne u takmičenju poput u Ligi šampiona.

Da se nešto „krčka“ u crno-beloj kuhinji potvrdio je i šef struke, Zoran Milinković.

– Videćemo… Generalni direktor Miloš Vazura je upućen u celu priču. Da li je uspostavljen kontakt sa Markom Devićem? Mogu samo da kažem da radimo na tome – ostao je zagonetan Milinković u izjavi za Sportski žurnal.

Marko Dević je sezonu proveo u dresu Rubina iz Kazanja. Tokom karijere, osim za Metalist, igrao je i u slavnom Šahtjoru iz Donjecka.

Za reprezentaciju Ukrajine upisao je 35 nastupa na kojima je zabeležio 7 golova. Zanimljivo, cena Marka Devića, ako je verovati specijalizovanom portalu Transfermarket, iznosi nimalo malih 3,2 miliona evra.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter