7
Evrokupovi

FOTO: FK Partizan

SREĆO, IMA LI TE: Da li će ova dva promašaja Živkovića koštati Partizan Lige šampiona? (VIDEO)

Objavljeno: 19.08.15 u 00:25

BATE slavi, Partizan žali. Najviše fenomenalni „zlatni orlić“ Andrija Živković. Brzonogo krilo crno-belih je imalo dve fantastične šanse da voljeni klub približi „eliti“, ali je oba puta u situaciji jedan na jedan kao pobednik izašao golman beloruskog tima Černik. Pogledajte sjajne šanse Živkovića na asistencije Abubakara Oumarua.

(Izvor: YouTube/Magic Strike)

(Izvor: RuTube)

Da li će ovi promašaji koštati Partizan plasmana u Ligu šampiona?

0
0

7 Komentara

  1. Brate partizan ispada zbog golmana,dobio je golic.. Lopta pada na 3metra od njega a on blene gleda u publiku, cista njegova greska, a odbranio je par lepih sansi..

    0
    0
    Odgovori
  2. ne znam šta vam je. ne može ni ronaldo, ni messi stalno pogađati, pa tako ne može ni naš žile kojem je tek 19 godina. ja sam ubeđen da će za svaki promašaj u borisovu dati gol u revanšu. treba se riješiti problem božinova i prolazimo. očekujem konačan ishod 3-1 u partizanovu korist.

    0
    0
    Odgovori
  3. smejurija-smejurija od komentara-bolest—javi se lekaru dok imas vremena–srbija trenutno nema boljeg od njega ali momak ima samo 19.godina – a sanse promasiju i jedan mesi i ronaldo pa ne ulazi svaka lopta u gol.Napred Vosa, Napred Partizan, ZIVELA SRBIJA

    0
    0
    Odgovori
  4. Zivkovic je najzasluzniji za prolaz u play off fazu, sinoc nije imao srece ali Partizan bez Zivkovica je sasvim drugaciji Partizan, kao Barsa bez Mesija, zato hrabro u Beogradu pa kako Bog kaze nismo bez sansi ali je potreban i faktor srece, tesko je ocekivati da ne primimo gol u Beogradu ali nije nemoguce da damo 3 ili 4 komada, Bozinov preveliko razocarenje sve mi se cini da je Kojic bio bolji od njega, Abubakar vrlo dobar i sve bolji iz utakmice u utakmicu, Odbrana kiksira to je glavni problem.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter