5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Hoće li biti rike na istorijskom gostovanju Zvezde u Surdulici? (sastavi)

Objavljeno: 16.08.15 u 10:28

U šestom kolu Superlige Srbije Crvena zvezda danas od 17.00 časova gostuje u Surdulici. Lider Javor dočekuje Romantičare.

Trener Miodrag Božović neće moći da računa na Ibanjeza, a u najavi meča išlo se toliko daleko da su se spominjale i krave pored puta. Nisu ni Surduličani ostali dužni, usledio je jako zanimljiv odgovor Grofu.

Holanđanin Mičel Donald će verovatno biti na klupi, mogao bi Katai da se vrati u startnu postavu, Plavšić je siguran, a pitanje je ko će na klupu a ko na teren: Verad ili Stojanović?

Sve u svemu, iz mnogo razloga nas očekuje jako zanimljiv meč, a za očekivati je da se na terenu pojave sledeći sastavi:

Radnik (4-2-3-1): Šejić – Đorđević, Baranin, Krstić, Milovanović – Ćulum, Arsić – F. Stojanović, Jovanović, Pejčić – S. Stojanović

Crvena zvezda (4-2-3-1): Rajković – Petković, Pavićević, Jovanović, Anđelković – Kovačević, Grujić – Plavšić, Stojanović, Katai – Vijeira.

Lider na tabeli, Javor, dočekaće OFK Beograd, Mladost čačane, Čuka Radnički, a Novi Pazar Spartak. Kao što je već poznato, mečevi Partizana sa Radom, odnosno Jagodine sa Vojvodinom zbog evropskih obaveza Lala i crno-belih odloženi su za 9. septembar.

Šesto kolo Super lige
 
Nedelja:
17,00: Radnik – Crvena zvezda
17,00: Javor Matis – OFK Beograd
17,00: Mladost – Borac
19,00: Čukarički – Radnički
19,00: Novi Pazar – Spartak
 
Odloženo za 9. septembar:
Partizan – Rad       
Jagodina – Vojvodina
0
0

5 Komentara

  1. Ko co cemu, grobar o postenju! CEo zivot se oni zale na suduje, bas vam je sudija kriv sto ste pukli protiv vose kompleskasu jedan, budi srecan sto se utakmica nije zavsila rezultatom 5:2 i ne pametuj zivota ti. vi nasli da pricate o prijateljskim utakmicama pa vama je 70% prvenstva prijateljska utakmica

    0
    0
    Odgovori
  2. Vi igrate sa filijalom tek u septembru, samim tim je prvenstvo neregularno.Taj isti Vučić vama je obezbedio NIS ,tako da se pokrijete ušima i zatvorite pogane gubice.

    0
    0
    Odgovori
  3. Hehehehe da se manemo praznih prica ili ce biti prijateljska u reziji brace Toncev ili ce biti „pomoc prijatelja“ u liku i delu Maje Vujovica i ekipe,mozda ce da „caste“ Nikolica da sudi za voljeni klub posto je dobro odradio Vosa Partizan

    0
    0
    Odgovori
    • Kao šatro se svađamo i pominjemo krave i bikove… Klasična fora picoustog… To je taj marketing. A braća Tončev, ma to nema veze…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter