0
Evropske lige

PRIJATELJSTVO ZA CEO ŽIVOT: Jovetićeva poruka Nastasiću za brz oporavak (FOTO)

Objavljeno: 16.08.15 u 14:08

Putevi Matije Nastasića i Stevana Jovetića, reprezentativaca Srbije i Crne Gore, često su se ukrštali. Obojica su prošli Partizanovu fudbalsku školu, a zajedno su igrali u Fiorentini i Mančester Sitiju.

Teška povreda koju je juče na meču Verdera i Šalkea zadobio srpski štoper, zbog koje će morati da pauzira pola godine, pogodila je mnoge, a poruku podrške putem Instagrama svom bivšem saigraču poslao je nekadašnji kapiten Partizana, a sada fudbaler Intera.

– Brate moj, želim da mi se brzo oporaviš i budeš ono što sam ti prije 3-4 godine rekao, a to je da si najbolji štoper svijeta! I zapamtida su za najbolje putevi najteži, ali onda je mnogo ljepši pogled sa vrha, napisao je Jovetić svom bivšem saigraču ispod fotografije iz bolničke postelje.

 

A photo posted by Stevan Jovetic (@stevanj35) on

Kada je u pitanju Partizan pojavili su se određeni problemi u vezi sa mogućim transferom levog beka, dok bi centarfor koji je bio na meti crno-belih mogao da završi u Ljutice Bogdana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter