1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STIGLA ZVANIČNA PONUDA: ‘Zlatni orlić’ napušta Marakanu?

Objavljeno: 13.08.15 u 10:28

Dok se nagađa koji će fudbaleri napustiti Crvenu zvezdu do kraja prelaznog roka, na naš najveći stadion je za sada stigla samo jedna zvanična ponuda i to za jednog od „zlatnih orlića“.

Naime, kako prenosi list Sport na meti francuskog prvoligaša Nanta našao se defanzivac Crvene zvezde Vukašin Jovanović. Prema nezvaničnim informacijama „kanarinci“ su već poslali ponudu za mladog štopera, ali je ona odbijena, međutim kako saznajemo danas u toku dana bi trebalo da stigne nova koja će zadovoljiti sve strane. Vukašin Jovanović je na dve poslednje utakmice bio u startnih 11, dobro je odigrao sinoć protiv Čukaričkog, ali u upravi smatraju da bi njegovim odlaskom kasa mogla koliko-toliko da se napuni, a da se to ne oseti u gubitku igračkog kadra.

Tačnije, Miodrag Grof Božović na poziciji štopera ima četiri fudbalera Pavićevića, Rendulića, Mbođa i Lukovića, tako da se u zadnjoj liniji rupa ne bio osetila. Takođe, Crvena zvezda je na poziciji zadnjeg veznog dovela Donalda, te je i tu pokriveno mesto za mladog Jovanovića. Sada se samo čeka da li će Nant ponuditi minimalno traženih 1,5 miliona evra.

„Kanarinci“ sa Zvezdom imaju dobre odnose. U Nantu su sa Markane otišli Vladimir Stojković i Filip Đorđević, a da li će i Jovanović videćemo do 31. avgusta do kada traje prelazni rok u Evropi.

0
0

1 Komentara

  1. Realna cifra i otkup ugovora i sve to minimum 3 miliona dajte više pa nema više igrača na poklon da dajemo KO SEBE NE CENI NEĆE GA NI TUĐI

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter