11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN NAJAVIO VOJVODINU I ‘PECNUO’ ZVEZDU: Dođite na duel dva najbolja srpska kluba (VIDEO)

Objavljeno: 11.08.15 u 22:50

Video dana pojavio se danas na Jutjubu. Naime, urađena je najava derbi utakmice petog kola Superlige Srbije između Vojvodine i Partizana koja se igra u četvrtak od 20 časova, a Grobari su iskoritili priliku da pozovu sve kojima je crno-bela boja krvi da dođu na „Karađorđe“. Ipak, nije moglo da prođe i bez „prozivke“ na račun „večitog rivala“ Crvene zvezde, te je snimak nazvan „Dođite na duel dva najbolja srpska kluba“, aludirajući na to da je Vojvodina pretekla beogradske crveno-bele na UEFA rang listi.

(Izvor: YouTube/Voja Radojevic)

0
0

11 Komentara

  1. Dva najbolja srpska kluba igraju u Sredu od 19h a druga dva,malo slabija,igraju u Cetvrtak,tako da su tog dana stvarno oni najbolji,posto ce bolji vec zavrsiti svoju tekmu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zasto pecnuo? Zvezda vec odavno nije medju 2 najbolja srpska kluba, to sto je forsiraju sudije da bude u vrhu ne znaci da im je tu i mesto.

    0
    0
    Odgovori
  3. Poštovana gospodo,
    od danas, ja više neću čitati vaš portal jer mi je muka od ovakvih bombastičkih naslova koji samo raspaljuju mržnju između Partizanovaca i Zvezdaša.
    Objasnite mi, molim vas, kakve veze ima Crvena Zvezda sa ovim tekstom! Zašto ste je pomenuli u naslovu? Da bi ste „prizvai“ Zvezdine navijače da komentarišu? Da bi se ponovo vređali i međusobno pljuvali, Partizanovi i Zvezdini navijači?
    Sraman naslov, neprofesionalan.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ne vidim sta nije istina u najavi. Duel dva najbolja srpska kluba NA UEFINOJ RANG LISTI.
    Trce sekundarci pred rudu,odmah digli nos, kompleksi, nja nja. Uzivajte sa Terzom. 😀

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter