2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PRVA, PA MUŠKA IZJAVA POJAČANJA CRNO-BELIH: BATE treba nas da se plaši, mi smo Partizan!

Objavljeno: 08.08.15 u 12:14

Najnovije pojačanje Partizana je Nebojša Kosović, igrač sredine terena koji je sa Partizanom potpisao četvorogodišnji ugovor, svestan da je došao u klub u kom je dobar rezultat imperativ.

– Gledao sam naš meč sa Steauom u sredu i moram da kažem da sam zadovlijan. Partizan je klub koji uvekl gaji najveće ambicije, kao u Srbiji, tako u Evropi. Zato sam posle žreba za baraž kvalifikacija za Ligu šampiona rekao da bi BATE trebalo da bude taj koji se plaši Partizana. Smatram da imamo realne šanse da se plasiramo u grupnu fazu – rekao je Nebojša Kosović.

On je u petak uveče odradio prvi trening sa novim saigračima, a posebno je istakao nekolicinu sa kojima jedva čeka da se nađe na terenu.

– Nestrpljiv sam, jedva čekam da treniram sa Miroslavom Vulićevićem i Abubakarom Oumaruom, ali i sa Saletom Ilićem, plus sa meni po godištu bliskim igračima kao što su Andrija Živković i Ivan Šaponjić. Spreman sam na pritisak kakav vlada u Partizanu, gde svaka utakmica mora da se pobedi. Želim da pravimo dobre rezultate, a i ja da se probijem na individualnom planu.

Pošto igra na poziciji veznog igrača, kao i mnogim mladim fudbalerima, Partizanovcima, uzor mu je Saša Ilić.

– Od Saše Ilića mogu mnogo da naučim, zato što igram na njegovoj poziciji, a nadam se da će naš kapiten na kraju ove sezone osvojiti 11. titulu sa klubom. A ja, naravno, želim da osim naslova prvaka uzmemo i Kup i plasiramo se u Ligu šampiona – istakao je Kosović.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter