0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ZAGORČIĆ: Viktorija je izuzetno dobra ekipa

Objavljeno: 07.08.15 u 14:56

Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić odmah po završetku žreba za plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope rekao je da je zadovoljan rezultatima žreba i da su šanse Vojvodine i Viktorije Plžen za plasman u grupnu fazu takmičenja u procentima 50/50.

Zagorčić je rekao Tanjugu da od danas kreću analize kvaliteta češkog kluba i naglasio da je dobra stvar što se u predhodnom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona Viktorija Plzen sastala sa izraelskim Makabijem na čijoj klubi sedi Slaviša Jokanović od koga će sigurno dobiti kvalitetne informacije o snazi protivnika.

– Ko god da nam je u ovoj fazi takmičenja došao za protivnika bilo bi teško jer sve ekipe koje su došle do plej – ofa sigurno poseduju kvalitet. Ono što sigurno znamo jeste da je Viktorija izuzetno dobra ekipa tim i da ćemo morati da budemo maksimalno skoncentrisani ukoliko želimo da dođemo do Lige Evrope, rekao je Zagorčić.

Sportski direktor Vojvodine Ljubiša Dunđerski takođe je zadovoljan rezultatima žreba. On je rekao da je Vojvodina dobila protivnika sa kojim može da se nadigrava i protiv koga ima realne šanse za uspeh.

– Poznato je da je češki fudbal izuzetno dobar, da njihove ekipe igraju čvrsto, ali i Vojvodina je pokazala da ima kvalitetan tim koji je sposoban da se ravnopravno nosi sa bilo kojim protivnikom, rekao je Dunđerski.

I Dunđerski je istakao da je dobro što će od Slaviše Jokanovića stručni štab Vojvodine dobiti kvalitetne informacije o snazi, ali i o slabim tačkama rivala.

Dvomeč plej- ofa kvalifikacija za Ligu Evrope Vojvodina – Viktorija Plzen igra se 20. i 27. avgusta. U prvom meču (20. avgusta) domćin je češki predstavnik, a revanš se igra sedam dana kasnije na stadonu „Karađorđe“ u Novom Sadu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter