0
Evropske lige

DŽEJMI KARAGER: Čelsi će ponovo biti šampion

Objavljeno: 07.08.15 u 08:38

Legendarni, nekadašnji defanzivac Liverpula, Džejmi Karager, uveren je da će fudbaleri Čelsija uspeti da odbrane šampionsku titulu, pre svega zahvaljujući menadžeru Žozeu Murinju.

– Za mene je  Ćelsi favorit, ispred Mančester sitija. Arsenal je smanjio razliku, Čeh je donio pobednički mentalitet, ali i dalje je tek treći u Premijeršipu. Ostalo je još jedno mjesto za Ligu šampiona, a Mančester junajted će ga verovatno biti ispred Liverpula ili Totenhema. Bitno je i kako će te ekipa snaći u Evropi, koliko će ih to istrošiti – rekao je Džejmis Karager za „Dailymail“.

– Junajted je puno potrošio, ima veći kvalitet, ali ne znam mogu li paralelno igrati prvenstvo i Ligu šampiona. A trebalo bi da se bori za titulu kada pogledate koliko je potrošio u poslednje dve sezone i koliko je smanjio zaostatak za Čelsijem. Inače, Šnejderlin bi im mogao više značiti nego Švajnštajger smatra Karager.

Za kraj je nahvalio Murinja.

– Zašto svi jure Čelsija, zbog Žozea! Kao što je nekad najbolji trener bio Aleks Ferguson, sada je to Murinjo, on sam donese 10 bodova po sezoni. Nisu se pojačali, ali nisu niti trebali, imaju najbolju ekipu i najboljeg trenera, a on pravi razliku – povukao je Karager.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter