7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NA ISTOKU JE EVROPA: Partizan je imao sreće – protiv Bate Borisova za Ligu šampiona!

Objavljeno: 07.08.15 u 12:11

Na žrebu u Nionu fudbaleri Partizana dobili su protivnika u plej-ofu za Ligu šampiona, a poslednja prepreka srpskom šampionu na putu ka eliti biće Bate Borisov.

Jednom od najboljih utakmica u evropskim okvirima, protiv Steaue u sredu uveče, Partizan je najavio velike mogućnosti ove sezone. Obezbeđena je grupna faza nekog od najjačih evropskih takmičenja, a plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona odlučiće u kom smeru će krenuti srpski šampion.

Žreb u Nionu odlučio je da će poslednja prepreka našeg šampiona biti Bate Borisov, šampion Belorusije. U dva meča ova dva tima odlučiće ko će od njih krenuti put Lige šampiona, a poraženi će se zadovoljiti grupnom fazom Lige Evrope.

Prvi duel Partizana i Bate Borisova igraće se 18. ili 19. avgusta u Belorusiji, a revanš i konačna odluka će biti doneta 25. ili 26. avgusta u Beogradu kada će domaćin biti Partizan.

Parovi plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona:

Staza šampiona:
Astana – APOEL
Skenderbeg – Dinamo Zagreb
Seltik – Malme
Bazel – Makabi Tel Aviv
BATE Borisov – Partizan

Staza nešampiona:
Lacio – Bajer Leverkuzen
Mančester Junajted – Briž
Sporting Lisabon – CSKA Moskva
Rapid Beč – Šahtjor
Valensija – Monako

0
0

7 Komentara

  1. Uvek su bili sreckovici prilikom zreba…nisu mogli slabijeg da izvuku,da je bilo mogucnosti,izvukli bi Metalac ili Jagodinu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter