1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEOPHODNE PROMENE: Partizan dovodi bivšeg reprezentativca za evro-izazove

Objavljeno: 06.08.15 u 23:54

Eliminacijom Steaue Partizan je obezbedio jesen u Evropi samo je pitanje u kom takmičenju – Ligi šampiona ili Ligi Evrope, a već sada je jasno da su promene u prvom timu neophodne.

Pre svega se radi o poziciji levog beka koju je u dosadašnjim utakmicama pokrivao mladi Nemanja Petrović, a u pravo na tom mestu je bilo najviše „promaje“ odnosno rivali su baš tuda pronalazili put ka golu crno-belih.

Zbog svega toga ponovo je aktuelizovana priča oko povratka bivšeg reprezentativca Marka Lomića, koji je prethodnu sezonu proveo u ruskoj Mordoviji. Iskusni levi bek se spominjao kao opcija tokom leta, ali su tada crno-beli demantovali interesovanje, da li se nešto u međuvremenu promenilo saznaćemo brzo.

Još jedno pojačanje u odbrani Partizan bi mogao da dobije u vidu iskusnog brazilskog internacionalca, dok se najavljeni dolazak nekada jednog od najtalentovanijih defanzivaca neće desiti.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter