0
Domaći fudbal

NADA KRATKO TRAJALA: Rajković ne prelazi u Partizan

Objavljeno: 06.08.15 u 20:29

Ponadali su se navijači Partizana da bi mogli da dobiju veliko pojačanje za predstojeće evroizazove, pošto su eliminacijom Steaue obezbedili u najgorem slučaju plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

Na stadionu Partizana u sredu uveče viđen je povremeni reprezentativac Srbije Slobodan Rajković, kojem je istekao ugovor sa Hamburgerom, što je odmah podgrejalo nadu da bi sada već iskusni štoper mogao da obuče crno-beli dres.

Međutim, do toga prema Rajkovićevim rečima neće doći.

– Ne, ne, ne pregovaram sa Partizanom, niti je bilo takvih inicijativa. Došao sam sinoć na utakmicu u ulozi navijača – u smislu da podržim naš klub u Evropi. Trenutno sam u Beogradu, pa sam iskoristio priliku da pogledam utakmicu. Zaista nisam u pregovorima sa crno-belima, rekao je Rajković u izjavi za Mondo.

26-godišnji fudbaler ima nekoliko ponuda, a među njima se ističe ona koju je dobio od solunskog PAOK-a opa na kraju možda ipak obuče crno-beli dres.

Ipak, jedan drugi igrač bi uskoro mogao da pojača odbranu srpskog šampiona i to kakav.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter