6
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

DA LI SE SLAŽETE? Brašanac glasno rekao koga bi voleo u plej ofu!

Objavljeno: 06.08.15 u 13:31

Fudbaler Partizana Darko Brašanac rekao je danas da je njegova ekipa na utakmici protiv Steaue pokazala ogroman karakter i da bi voleo da crno-beli u plej-ofu za Ligu šampiona igraju protiv škotskog Seltika.

– Fenomenalan je osećaj. Bila je fenomenalna atmosfera i pobeda, sva euforija koja je bila pre utakmice se nastavila i posle nje. Nismo odustajali nijednog momenta tako da smo u drugom poluvremenu nagrađeni sa tri gola i prolaskom dalje. Pokazali smo ogroman karakter i da možemo da se vratimo posle mnogo pehova, posle dva primljena gola i promašenog penala – rekao je Brašanac novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

Fudbaleri Partizana plasirali su se u plej-of za Ligu šampiona pošto su sinoć na svom terenu pobedili rumunsku Steauu sa 4:2. U prvom duelu prošle nedelje u Bukureštu bilo je 1:1.

Partizan je pri rezultatu 1:2 imao penal, koji je napravljen nad Brašancem, ali ga je promašio Valeri Božinov. Upitan da li je prekraj bio van šesnaesterca Brašanac je rekao da „to sada nije važno“.

– To sada nije ni bitno ionako nismo postigli gol, ali crveni karton je sigurno bio. To su stvari koje smo uvežbavali na trenizima pritisak i presing, sigurno da nam je bilo lakše sa igračem više – rekao je on.

Mogući protivnici Partizana u baražu su Seltik, Bazel, Dinamo iz Zagreba, Apoel i Bate Borisov.

– Do sada smo išli korak po korak tako će biti i ubuduće. Liga šampiona je san svakog igrača i bilo bi fenomenalno da se plasiramo dalje. Imamo dovoljno vremena da se spremimo za te utakmice ali pre toga nas čekaju tri prvenstvene utakmice. Voleo bih da izvučemo Seltik to je klub slavne tradicije i misim da bi atmosfera bila odlična i tamo i ovde i da bi to bili mečevi za uživanje – rekao je Brašanac.

0
0

6 Komentara

  1. Jedno je hteti,a drugo je dobiti.Prema tome,Partizan će igrati 18 ili 19 avgusta sa klubom BATE BORISOV, prvo kod njih,a posle sedam dana revanš na stadionu Partizana.Ime nije slavno,ali klub je redovan učesnik liga,kako šampiona,tako Evrope,pa prema tome,ko pre curi…

    0
    0
    Odgovori
  2. I za l.uefa i za plej of partizanu treba min. Dva fudbalera za nesto vise potreban je l.b. zao mi je petrovica momak igra pod velikim pritiskom ali evropa nema sentimentalnosti i drugo mesto je isored odbrane veliki prostror je izmedju stooera i veznog reda tu prostor mora da se suzi e sad ako bi dosao jos neki da se uklopi sa bozinovom zivkovicem i oumaruom taj markinjos neznam sta je snjim.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter