1
Domaći fudbal

RASIPANJE TALENATA: Crvena zvezda ostala bez bisera iz omladinske škole, Rangelov u Olimpijakosu!

Objavljeno: 05.08.15 u 11:57

Fudbalski klub Crvena zvezda pretrpeo je još jedan udarac pošto je talentovani junior Bogdan Rangelov, inače momak rođen 1997. godine, napustio klub kako bi karijeru nastavio u grčkom Olimpijakosu.

Ovaj momak koji se najbolje snalazi u ulozi krilnog napadača odlučio je da okonča četvorogodišnju epizodu u dresu beogradskih crveno-belih kako bi se priključio crveno-belima iz Atine.

Rođeni Nišlija, prošle sezone je bio standardni prvotimac omladinaca Crvene zvezde, a prošle zime javno je pričao o tome da se nada da će dobiti šansu u prvom timu poput njegovih vršnjaka Luke Jovića ili Milošsa Stojanovića.

Uprkos najavama čelnika Crvene zvezde da će klub računati na vlastite snage iz svog pogona, uprava nije uspela da spreči (pre)rani odlazak ovog mladića u inostranstvo, prenosi Sportski žurnal.

 

 

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram
0
0

1 Komentara

  1. Dok klub tone u beznadje i ocaj lazni dr. Poternica povlaci zadnje poteze u raspadanju kluba ,nasa deca beze iz propasti i jada. Neshvatljivo lazni dr. da su nasa deca u kategoriji na celu sa Andrijom Zivkovicem i ostalom mladjarijom prvaci sveta a da se to svuda u svetu postuje samo kod nas u klubovima ne. Deca ne dobijaju sansu nema strpljenja u klubovima za tu deca i tako beze glavom bez obzira. Tu gube i deca i klubovi. I dok nam deca beze ovi lazni doktori dovode neke propale polupismene fudbalercice za ogromne novce i tako dovode klub do ludila, ali zato su njihovi dzepovi puni. Sve pocev od dr. Poternice kokeze, tonceze, rtaosavljevice sve to treba proterati iz kluba i zbog takvih kakvi sum oni i onakvih u partizanu treba napraviti novi goli otok

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter