14
Domaći fudbal

NA ‘MARAKANI’ SVE VIŠE NEFUDBALSKIH STVARI: Zvezda stopirala sve dolaske najavljenih pojačanja!

Objavljeno: 05.08.15 u 15:31

Ovih dana na stadionu ‘Rajko Mitić’ gotovo i da se ne govori o igrama prvog tima i lošem početku sezone, već su u prvom planu funkcioneri i njihova okupljanja, ali i ostavke poput današnje potpredsednika Slaviše Kokeze.

Usled vanredne situacije u klubu izazvane, pre svega današnjom ostavkom potpredsednika Slaviše Kokeze, iz Crvene zvezde su poručili da će stopirati svenajavljene dolaske igrača u Ljutice Bogdana, piše ‘Informer’.

– Zbog vanredne situacije u klubu i ostavki članova UO, stopiraju se svi razgovori oko dolazaka Donalda, Plavšića, Stojiljkovića i Srnića – preneo je stav uprave generalni direktor Zvezdan Terzić.

Podsetimo, sinoć je na ponovljenom sastanku Upravnog odbora odlučeno da se raspišu prevremeni izbori u FK Crvena zvezda, a danas je potpredsednik Slaviša Kokeza dao ostavku na svoju funkciju.

Danima se govorilo o pojačanjima koji bi podigli ekipu posle veoma lošeg starta sezone, ispadanja iz kvalifikacija za Ligu Evrope i osvajanja samo pet bodova iz prva tri kola Superlige Srbije. Izgleda da ni od toga, barem za sada, neće biti ništa…

0
0

14 Komentara

  1. E moja Zvezdo sta si dozvolila sebi…sezona tek pocela i naravno da ekipa ima malu krizu da se uigra iz kola u kolo bice sve bolje ali navijaci bi hteli da svakog dobijas sa 10:0 ali to ni Barceloni ne polazi za rukom…

    0
    0
    Odgovori
  2. Ово је доказ колика је багра била у клубу, гази багру Ћоки!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ово је намерни потез актуелне управе, прво нисте довели појачања кад је требало пре приперма а сад кад сте нашли (?) намерно минирате прегиворе из личне сујете. Мислио сам да је сељак из Сопотадно али ви сте га зајебали.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ово вам је добро дошло бандо неспособна онако никог и нисте могли да доведете мазали сте очи навијачима именима а у ствари никог нисте могли ни да доведете!

    0
    0
    Odgovori
  5. Sta su sad vodje krive , zar ne vidite da nas ovaj covek vuce za nos i manipulise nama , obecava titulu , kad ono na startu 2 kiksa , dovodina nam gomilu krs igraca tipa Parker , Gavric , Cvetkovic i ostala kompanija . Hoce covek da imamo 40 igraca na platnom spisku , samo nas tera sto dublje u ambis. Da ne pominjem sramnu prodaju Jovica , ima jos mnogo gluposti ovog coveka !!!

    0
    0
    Odgovori
  6. skloniti te vodje vise da normalni ljudi normalno rade svoj posao! bas vodjama bi najvise trebalo da staje do kluba a ne da jure neki licni interes i da upadaju po kancelarijama! Zemun je Ceo crveno beo!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Ово вам је добро дошло бандо неспособна онако никог и нисте могли да доведете мазали сте очи навијачима именима а у ствари никог нисте могли ни да доведете!

      0
      0
      Odgovori
  7. Свака нам част дали смо Толету ветар у леђа захваљујући вођама севера.Браво !

    0
    0
    Odgovori
    • ALO BRE PA JEL SU SVI TRAZILI OSTAVKE? KAO STO NE ODE OVO ONO . SADA KADA IH TERAMO ONDA STE U FAZONU STO IH TERATE ??? ALO BRE DODJI BRE NA STADION I IZNESI MISLJENJE NEMOJ OVAKO DA SERENDAS

      0
      0
      Odgovori
    • Alo bre sta vodje bre jel si ti normalan? Ceo stadion je trazio ostavku. A i da si bio pored vodje i da su cuo sta je rekao ne bi ovo pisao . Tako da tisina

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter