5
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

HEROJ DANA, NEDELJE, MA LETA 2015: Andrija Živković – Mesi u crno-belom! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 05.08.15 u 23:38

Fudbaleri Partizana uspeli su da se plasiraju u plej oz za Ligu šampiona, a heroj u pobedi nad rumunskom Steauom definitivno je zlatni Orlić Andrija Živković. 

Zlatni Orlić iz Novog Zelanda, ponovo je pružio briljantnu partiju, bio je najaktivniji i najopasniji po gol rumunske ekipe, a šlag na torti bio je njegov prelep dribling i pogodak u stilu Lionela Mesija. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ruku na srce, Žile nije bio toliko aktivan u prvih 45 minuta, ali tada je celokupan tim Partizana bio ispod svog nivoa. Ipak, u drugom delu igre, Živković je u ključnim trenucima pokazao da ima i noge i glavu i srce za velika dela. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

U 69. minutu, trenutak magije koji je mnoge podsetio na najboljeg – Lionela Mesija, lažnjakom je “slomio kičmu“ svom čuvaru i u stilu mnogo zrelijih i iskusnijih velemajstora, pogodio dalji ugao. 

– Naježio sam se kada sam video navijače, oni su nas nosili na ovoj utakmici. Na poluvremenu mi je bilo najteže, ali smo verovali i uspeli. Ovo mi je definitivno najdraži pogodak u dresu Partizana. Kako da mi bude žao što sam ostao? Toliko želimo u Ligu šampiona – rekao je Živković.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Heroj dana, a kada se setimo i Novog Zelanda – onda i dosadašnjeg dela godine – Andrija Živković!

 

0
0

5 Komentara

  1. Ubica! Kako mu je samo bio pametan potez sto je ostao u Partizan da se pravilno razvije i da ode kad treba kao zreo igrac …a ne kao neki Radonjici i Pantici

    0
    0
    Odgovori
  2. Ja bi Djurica strpao u zatvor sto je prodao Zileta onom mafijaskom fondu za smesne pare. To bi trebalo policija da ispita pa da vidimo ko je koliko stavio u dzepove. Decko ce da vredi 10 miliona a mi zbog djure frizure dobijamo samo 25%

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter