0
Evrokupovi

FUDBALSKA GROZNICA TRESE VOJVODINU: Navijači, sve ovo treba da znate pre nego što pođete na stadion!

Objavljeno: 05.08.15 u 18:44

Nema nikave sumnje da će stadion ‘karađorđe’ biti pun do poslednjeg mesta! Skoro sve ulaznice za revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Vojvodine i Sampdorije su rasprodate!

Na konferenciji za novinare održanoj u Fudbalskom centru „Vujadin Boškov“ u Veterniku rečeno je da je ostalo još samo 1.000 karata. vredno parče hartije, po ceni od 200 dinara, može se kupiti isključivo u navijačkom šopu „Firma“ koji se nalazi na severnoj tribini.

Podsećamo, ukupno je u prodaju pušteno 11.000 karata. većina je rasprodata već u ponedeljak , kada je i počela prodaja, a ostatak je prodat juče.

Iz kluba stiže važno obaveštenje. Da bi se izbegle gužve na ulazima zbog čekiranja karata, kapije stadiona se otvaraju u 18.30 sati, Za sve one koji utakmicu žele da gledaju sa istočne tribine, bitno je da znaju da će na toj tribini biti otvoren samo jedan ulaz i to onaj na severnoj strani, dok će drugi biti rezervisan za gostujuće navijače kojih će biti oko 200 i koji će biti smešteni na južnoj tribini.

Marketing služba Vojvodine za meč sa Sampdorijom pripremila je prigodne navijačke rekvizite. Do njih zainteresovani mogu da dođu na tri lokacije u blizini stadiona – na platou između severne i zapadne tribine, kod centralne blagajne i između južne i istočne tribine. prodavaće se od 16. do 24.h.

Specijalno za ovu priliku, majice, svileni šalovi i zastave su izrađene tako da je jedna polovina u bojama Vojvodine, a druga u bojama Sampdorije, a u pozadini je lik Vujadina Boškova.

Utakmica između Vojvodine i Sampdorije igra se u četvrtak od 21 sat na stadionu Karađorđe.

Fudbalska groznica trese Vojvodinu!

I dok sada cela Evropa zna za njega, klub u kojem je igrao nije znao ni na kojoj poziciji igra. Sada svi znaju za Vošino čudo…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter