0
Evropske lige

FERNANDO TORES: Sanjam titulu u Primeri

Objavljeno: 04.08.15 u 09:09

Napadač Atletiko Madrida, Fernando Tores, kaže da će učiniti sve što je u njegovoj moći da se klub domogne trofeja u Primeri.

Nekadašnji igrač Čelsija i Liverpula sa Atletiko Madridom je osvojio Segundu 2002. godine, ali nikada nije uspeo da se umeša u ozbiljniju borbu sa Barselonom i Real Madridom za tron španske prve lige.

Takođe, Tores nije imao mnogo uspeha ni u Premijer ligi, pošto niti sa jednim od svojih bivših klubova nije uspevao da osvoji prvenstvu Engleske. On se u sezoni 2013-14. vratio u Španiju potpisavši za tadašnje štampione, Atletiko Madrid, ali mu je trofej opet izmakao.

– I dalje želim da osvojim neke trofeje. Na primer, nisam uzeo niti jednu titulu u prvenstvu. Nikada nisam to osvajao u karijeri i za mene bi bilo jako specijalno kada bih to mogao sa Atletiko Madridom. – rekao je Tores.

– Naravno da svaki put moraš da daš sve od sebe da bi u tome uspeo. Ceo život sam pokušavao da osvojim Primeru i to mi nije pošlo za rukom. Želim da pobeđujemo, osećam se sjajno i prepun sam entuziajzma što ću igrati na navijšem nivou. I dalje imam još mnogo godina fudbala ispred sebe i želim da uživam sa sadašnjim klubom – kazao je Tores.

– Želim i da ljudi uživaju u klubu zajedno sa mnom. Želim da navijači osete trofeje, bez obzira da li će to da bude sada ili kroz jednu, dve sezone – naglasio je španski reprezentativac.

Nakon odlaska Marija Mandžukića, Fernando Tores je dobio ponovnu priliku da na leđima nosi broj 9 u taboru svojih „Jorgandžija„.

– Zadovoljan sam što sam dobio nazad svoj broj u kojem sam odrastao i u kojem sam počeo da igram za ovaj klub. Za mene će naredna sezona biti posebna – smatra 31-godišnji fudbaler

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter