25
Domaći fudbal

DEJAN ANĐUS: Čović je u mladosti navijao za Partizan, a sada je želeo da izvrši puč na FK Crvena zvezda!

Objavljeno: 04.08.15 u 20:12

Poznati sportski novinar Dejan Anđus, dobro upoznat sa dešavanjima u Fudbaskom klubu „Crvena zvezda“ izjavio je da je Nebojša Čović pokušao da preuzme klub, ali da u tome nije uspeo i da će zbog toga snositi posledice.

Nebojša Čović je izveo neshvatljiv poduhvat da osvoji fudbalski klub Crvena zvezda iako mu konstelacija snaga u istom nije išla u korist. Terzić i Kokeza su postavljeni da konsoliduju klub, dobro rade, a Čović je udario na njih. Bacio im je rukavicu u lice i izgubio. Prosto je nezamislivo kako je to hteo da uradi. Šurovao je sa dvojicom navijača i sa njima hteo da izvede puč, iako većina „Delija“ nije za duboke rezove u klubu. Prvi put je odgledao fudbalsku utakmicu pre dve godine, a u mladosti je navijao za Partizan – rekao je Dejan Anđus za ‘Kurir’ i dodao:

– Kada je održana Skupština kluba, onda se nije bunio. Imao je priliku da govori, ali je ćutao. Poznata je njegova bolesna ambicija da preuzme fudbalski klub i objedini ga sa košarkaškim kako bi napravio dobar posao, ali i tu je tanak jer se u biznis ne razume. Ponavljam, nemoguće je da se Čović nametne kao lider zvezdaša! Sada mu poručujem da će biti sankcionisan za pokušaj upada u Crvenu zvezdu jer je to krivično delo. Samo ih niže, a fioka o njemu je sve punija od 2004. godine – aludirao je Anđus i na svoj slučaj kada ga je Nebojša Čović napao i pretukao ispred KCN televizije.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Anđus kaže da Zvezdan Terzić i Slaviša Kokeza odlično rade svoj posao i iz pouzdanih izvora najavljuje još nekoliko stranih i domaćih pojačanja od strane aktuelne uprave.

-Nema logike da Crvena zvezda menja upravu. Kokeza i Terzić spustili su dug na 42 miliona evra, stabilizovali klub. Tek je treće kolo prvenstva, a da je Katai dao gol, sada bismo bili prvi. Ima još mnogo da se igra, a Zvezdina igra će na svakoj utakmici biti sve bolja i bolja. Iz proverenih izvora znam da su čelnici Crvene zvezde spremili još pet pojačanja kako stranih tako i domaćih – rekao je Dejan Anđus u razgovoru za ‘Kurir’.

0
0

25 Komentara

  1. E Andjuse videlo se kakav si ti Zvezdas…Aj bre prosetaj malo..pokazao si pravo lice..A imas i neki problem u glavi covece…Vecina ljudi koje znam (zvezdasa) smatra da nisi u vinkl…zato zaobidji covece…pali..

    0
    0
    Odgovori
  2. ne lupetaj zvezdi je poklonjen penal i gol iz ofsajda partizanov je jedan gol neregularan protiv jagodine a u pazaru partizan je izveo iz pedostroznosti da je igrala prva postava pazar bi limburga meseca dao gol umirete gani od ljubomore kakve ste vi bre bedne duse

    0
    0
    Odgovori
  3. AN]JUSE PROMENIO SI ČETIRI STRANKE PET REDAKCIJA I OSTO BEZNAČAJAN NOVINAR ONE KOJE NAPADAŠ SU SE NA NEČEMU DOKAZALI ZA RAZLIKU OD TEBE GDE SE NISI NI U KLIKERIMA DOKAZO

    0
    0
    Odgovori
    • Ja npr. ne znam ništa o Anđušu tako da o njemu ne mogu ni da pričam ali na čemu se to Nebojša Čović dokazao tako što je pokrao državu i narod od donacija baš onda kada je novac bio i potreban za obanvljanje Kosova i metohije.

      0
      0
      Odgovori
  4. Ovaj Andjus vodi emisiju,koju koristi da se obracunava sa likovima sa kojima je u svadji,samo ih ljaga i iznosi neke nebuloze.Covek o strucnosti nema pojma,sto se fudbala tice jer mu je on akcenat u emisiji.Skoro da se ne razume kao onaj Gorcin Stojanovic,koji pise neke gluposti u Blicu a ne verujem da iko to procita,jer jednostavno nemaju veze sa mozgom.Nakljukan je nekim istorijskim podacima,datumima,rednim brojevima a onaj srz igre ne razume.

    0
    0
    Odgovori
  5. Ja gledam Andjusa a zašto?
    Zato što uvek kaže reci cu vam u sljedećoj emisiji,i nikako da jednom kaže. Taj nema pojima samo lupeta gluposti.pozzzz…

    0
    0
    Odgovori
  6. Ajde sto je navijao, COKI je I IGRAO ZA PIONIRE PARTIZANA, KADA NIJE USPEO DA BUDE PREDSEDNIK KK PARTIZAN, POSLE BABICA (koji je preuzeo Hemofarm), COKI JE „pukao“ i PATIO KAO PATIKA DECENIJAMA POSLE TOGA, gledao sampionski Partizan iz prikrajka i „odvaljivao“ hum. pomoc KiM i taj „tudj“ iliti „strani“ novac ULOZIO U FMPCZ i IZRENTIRAO NJENE NAVIJACE, sada poznate kao RENT-A-CAR NAVIJACICE KKCZFMPDUVA-ga… .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  7. Ljudi,zvezdasi narocito vi stariji, zar je moguce da ste zaboravili ko je N. Čovic i kako se obogatio? On je u cz jer ima dogovor sa premijerom da vrati deo onog sto je pokrao na KiM,od JNA,agro-banke,kako je na prevaru otkupio danasnju fabriku FMP…i na taj nacin izbegne zatvor.Pa on je ucestvovao u ubistvo premijera! Mene je sramota da nam ovo zlo vedri i oblaci u klubu. Jednog Dragana Dzajica je udario!!! Alo bre! Doduse ni Terzic nije bolji a ovaj Andjus je budala

    0
    0
    Odgovori
  8. Ovaj Andjus se pravi da sve zna a primetio sam,prateci njegove emisije preko You tube,da se uopste ne razume u sport a u fudbal pogotovo.Dovede onog filozofa Zivadinovica i samo lupaju gluposti i nebuloze.Cinjenica je da je dobro obavesten o raznim dogadjajima u Bgd ali se ne razume,samo varnici.Prognozirao je da ce i u kosarci partizan da osvoji Aba i nasu ligu(jedan od retkoh koji je slep kod ociju i nije video kvalitet Zvezde)i videli smo kako se sve zavrsilo.Napada trenera Jankovica,kako ce ispasti u Belgijiskoj ligi a on napravio najvecu seriju pobeda u istoriji svog kluba.Zlo od coveka.

    0
    0
    Odgovori
  9. Zasto veliki pravednik ne prokomentarise sudjenje na utakmici CZ-Radnicki N.,da ne pominjem skandal na Vracaru. Ovo je jos jedan dokaz da Andjus stiti Vucica,sa kojim je prijatelj,a poznato je da je Terzica i Kokezu postavio licno Vucic!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Sudjenje na toj utakmici je bilo vise nego korektno a pitanje je i sada dal je gol iz ofsajda i da li je Jovanovic dodirnuo loptu.Pravo pitanje je kakvo je sudjenje bilo na utakmici partizan-Jagodina,gde su 3 gola poklonjena partizanu.

      0
      0
      Odgovori
  10. Ja neznam vishe kako da shvatim Andjusa, razumem da mrzi Covica zbog njihovog sukoba. Medjutim da su Covic i Andjus iole u boljim odnosima sigurno da bi ga podrzao.
    Sa jedne strane kaze da je ofkovac a ovamo kaze „da je Katai dao gol, sada bismo bili prvi“ znaci da si zvezdash. Sa jedne strane pljuje Kokezu i Terzica i kako rade los posao a sada odjednom rade dobar posao, neznam da li je sarkastican. Po meni covek nezna gde bije i menja misljenja kako dune vetar, potpuno neprofesionalno za jednog novinara. U svojoj emisiji nabroji hiljadu stvari i mogucnosti pa kada se neka ostvari onda pocinje ona njegova jer sam rekao da ce biti tako, i corava koka ubode neko zrno. Prvo je dobar sa Karadzicem pa kad ga ovaj zavrnuo onda mu Karadzic nevalja i jos kada je garantovao ako se Karadzic sam nepovuce ili neraspise izbore da ce biti smenjen u roku od nedelju dana. Odlgedam njegove emisije svega par puta godisnje pa pohvatam brdo nebuloza i kontradiktornosti. Po meni mislim da iz zlobe prica protiv Covica, pa ako on nezna biznis onda neznam ko zna. Kokeza je ok lik ne eksponira se puno, cuti i radi. Terzica ne gotivim toliko. Mislim da bi najbolji tim za FK Crvena Zvezda bio Kokeza-Covic, jer od svih oni imaju najbolje veze sa jakim ljudima sto u zemlji sto u inostranstvu.

    0
    0
    Odgovori
  11. Da je dao gol gospodine čupavi bili bi prvi ali ako pogledas tabelu mozda i ne,mislim sto posto ne, sto znaci da nepratis fudbal, velicas terzu jer mrzis covica jer si dobio po nosu, kako uopse ti znas ko je sta u zvezdi uradio i koliko su para vratili, da bi nesto izjavio treba i da dokazes, nek pokazu papire lopovi!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter