0
Domaći fudbal

ZAGORČIĆ: Gol kao što je Ožegovićev se zaista retko viđa

Objavljeno: 03.08.15 u 08:23

Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić posle utakmice sa Javorom posebno se osvrnuo na fantastičan gol Ognjena Ožegovića, istakavši da se takav gol retko viđa i da mu čestita na ideji da šutira „makazicama“ preko glave.

Zagorčić je na konferenciji za novinare rekao da je meč sa Javorom za Vojvodinu bio izuzetno težak u situaciji kada je došlo do emotivnog pražnjenja kod igrača nakon velike utakmice sa Sampdorijom.

– Javor je u određenim delovima utakmice diktirao igru i mogao je opasno da nas ugrozi, ali smo uspeli da postignemo gol na vreme, nakon čega je bilo mnogo lakše – rekao je Žagorčić.

Prema njegovim rečima, u drugom poluvremenu nakon određenih korekcija u sastavu ekipe Vojvodina je preuzela inicijativu i do kraja je diktirala tempo i imala još nekoliko lepih šansi.

– Zadovoljan sam odnosom igrača prema igri, pokazali su ozbiljnost i sada se okrećemo revanšu sa Samdorijom u koji ulazimo sa velikim optimizmom – istakao je Zagorčić.

Vojvodina je večeras na svom stadionu „Karađorđe“ sa 2:0 savladala Javor iz Ivanjice u 3. kolu Superlige Srbije, a strelci su bili Aleksandar Stanisavljević u 22. i Ognjen Ožegović u 75. minutu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter