0
Evropske lige

LASKAVO PRIZNANJE: Španska Marka uvrstila doskorašnjeg napadača Partizana među 10 najvećih talenata sveta!

Objavljeno: 03.08.15 u 15:12

Napadač fudbalske reprezentacije Srbije i doskorašnji igrač Partizana dobio je veliko priznanje pošto je ugledni španski list „Marka“ uvrstio ovog igrača u 10 najvećih fudbalskih talenata iz celog sveta.

Reč je o sadašnjem centaforu Njukasl junajteda koji je nedavno u ovaj klub stigao iz briselskog Anderlehta, Aleksandaru Mitroviću.  

Prema mišljenju „Marke“, Mitrović se nalazi u društvu od još devetorice igrača koji bi, smatra španski sportski dnevnik, mogli da obelže narednu fudbalsku dekadu.

Mitrović je postavljen na drugo mesto po redu, za kojeg se navodi da je već jedan od najboljih mladih napadača sveta i da je Njukasl za njega nedavno platio nimalo naivnu sumu od 18,5 miliona evra.

Ipak, „Marka“ naglašava da bi mogao još da napreduje na tehničkim stvarima, ali i da verovatno neće dugo čekati na prelazak u najveći evropski klub.

FOTO: www.themag.co.uk
FOTO: www.themag.co.uk

Među 10 najtalentovanih igrača nalaze se Džejson Muriljo (Inter), Juri Tilemans (Anderleht), Davi Klasen (Ajaks), Memfis Depaj (Mančester Junajted), Liroj Sane (Šalke), Nabil Fekir (Lion), Rodrigo Betankur (Boka Juniors), Bril Embolo (Bazel) i Žerson (Fluminense).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter