2
Domaći fudbal

FOTO: StarSport

ATMOSFERA IZ HUMSKE: Zbog čega Vulićević traži procenat od prodaje Oumarua? (VIDEO)

Objavljeno: 03.08.15 u 11:31

Strelac izuzetno važnog pogotka Partizana u Bukureštu preneo je utiske iz svlačionice Partizana, čiju atmosferu u timu nije poljuljao ni prvi poraz u sezoni od Novog Pazara.

Poraz od Novog Pazara nije uticao na atmosferu u redovima šampiona Srbije, a i zašto bi kada je kompletna prva postava bila na odmoru, a šansu su dobili Partizanovi omladinci. O sjajnoj atmosferi u ‘Zemunelu’ svedoči Miroslav Vulićević koji je objasnio zbog čega je njegova soba najskuplja i da zbog toga očekuje procenat od prodaje Abubakara Oumarua.

– To je trenutno najskuplja soba. Postoji cenovnik ko hoće da bude moj cimer. Znate, Petar Škuletić je otišao u Lokomtivu, posle njega došao je Branko Ilić, pa se otisnuo u Astanu, a sad je red na Abubakara Oumarua. U slučlaju tansfera određeni procenat mora i meni da ide. Šalim se, naravno – kroz osmeh je rekao Miroslav Vulićević.

Vulićević je bio jedan od najboljih fudbalera Partizana u prvom meču protiv Steaue, a veoma leo gol koji je postigao ‘prorekla’ je – njegova supruga!

– Pred polazak na utakmicu pozvala me je i rekla, u šali: ’Ajde, daj gol’. A ja njoj: ’Ma, kome, znaš da ga nisam dao duže od godinu dana’. Zato sam kad je lopta završila u mreži otišao do TV kamera, napravio srce i poslao ga porodici, supruzi i ćerkama, jer su oni najviše trpeli za vreme mog oporavka od povrede – rekao je Vulićević.

U nešto ozbiljnijem tonu pričao je o revanšu sa Steauom koji crno-bele očekuje u sredu od 20:30h u Beogradu.

– Moramo da odigramo revanš hladne glave, ovakve utakmice se dobijaju na pamet, uz dosta razmišljanja. Očekujem sjajnu podršku navijača, koji su nas i prošle godine na 0:2 protiv Ludogoreca bodrili i nisu uputili nijednu ružnu reč. Ne sumnjam da će Grobari opet napraviti paklenu atmosferu – zaključio je Vulićević.

(youtube / Voja Radojević)

0
0

2 Komentara

  1. aj ne lupaj,kako mozes uporediti Vulicevicevo radovanje i Rosica ,ti neznas odakle si supalj,kakvi se sve nadju da ostave komentar ,boze sacuvaj……

    0
    0
    Odgovori
  2. Pogledajte gospodo sudije radost strelca Vulićevića, šta je trebao sudija da mu zbog radovanja i gola posvećenog supruzi i ćerkici dodeli pet crvenih kartona. Smešno i žalosno, za šta je Rosić Lazar fudbaler Radničkog iz Niša dobio karton i posle isključenje, i sudija ne crveni zbog toga, obraz ĐON

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter