0
Evropske lige

KRAJ SAGE: Anhel Di Marija prošao medicinske preglede i potpisuje za PSŽ

Objavljeno: 02.08.15 u 11:31

Više nema nikakvih dilema, sadašnji krilni napadač Mančester junajteda, Anhel Di Marija defnitivno će postati novi igrač Pari Sen Žermena.

Naime, Argentinac koji je prošlog leta iz Real Madrida stigao na „Old Traford“ unazad mesecima se spominje kao potencijalna transfer meta ekipe PSŽ-a.

Di Marija, koji je iza sebe ostavio poražavajuću sezonu u Premijer ligi, nije sa ekipom već neko vreme, a pre nekoliko dana kada su ova dva kluba igrala svoj meč u Sjedinjenim Američkim Državama, trener „Crvenih đavolaLuj Van Gal je kazao da „nema pojma gde se nalazi Di Marija“.

Za to vreme navijači Mančester junajteda su u Engleskoj iz šale počeli da štampaju plakate na kojima je pisalo da je „nestao Anhel Di Marija“ te da se nudi bogata nagrada svakom onom koji ima neku informaciju o Argentincu.

Ipak, ova akcija navijača sada može da se okonča, pošto je lokacija Anhela Di Marije konačno utvrđena. Argentinac se trenutno nalazi u Dohi, a ovog jutra je prošao i medicinske testove čime je otklonjena i poslednja prepreka za njegovu promociju u novog igrača „Svetaca„.

Kako se saznalo, dva kluba dogovorila su transfer ovog igrača, a Parižani će za dolazak Di Marije iz klupske kase morati da izdvoje sumu od 65 miliona evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter