3
Domaći fudbal

FOTO: zimbio.com

IZ AJAKSA U ZVEZDU: Holanđanin u ponedeljak stiže na stadion ‘Rajko Mitić’!

Objavljeno: 02.08.15 u 13:13

Baš kao što smo nedavno preneli, Crvena zvezad dobija zvučno i značajno pojačanje, Holanđanina koji je igrao u slavnom Ajaksu!

Nakon što su čelnici crveno-belih odustali od Pelea koji je tražio previsoka primanja, crveno-beli su se okrenuli igraču Mordovije, Mičelu Donaldu koji će, kako prenosi Sportski žurnal, u Beograd da pristigne već u ponedeljak, smo ranije preneli.

Ruski klub mora da se reši jednog broja stranaca, a 26-godišnji fudbaler koji je nastupao i za Ajaks,  Viljem i Rodu spreman je da dođe u Beograd.

Uprave dva kluba dogovorile su ovaj transfer, navodi Žurnal.

Donald je fudbaler sredini terena defanzivno orjentisan. Svoju karijeru, kao što je poznato, počeo je u slavnom Ajaksu klubu koga stručnjaci kažu da ima jednu od najboljih fudbalskih akademija na svetu. U prvom timu amsterdamskog velikana imao je epizodnu ulogu, dobre igre pružao je u Viljemu i Rodi.

Proteklih šest meseci branio je boje ruske Mordovije, odakle ga trener Miodrag Božović odlično poznaje.

Čelnicima Crvene zvezde Donald se dopao i na nedavnoj prijateljskoj utakmici na stadionu „Rajko Mitić„, kad je stavljen na spisak potencijalnih pojačanja.

Osim Holanđanina, kako se šuška, na Marakanu bi uskoro mogao da stigne i jedan napadač.

0
0

3 Komentara

  1. Jel to „Zvučno pojačanje“, zato što mu ime dobro zvuči? Obzirom da niko od navijača Ajaksa nema poima ko je on, a kamoli šire… Ako malo bolje pogledate, videćete da je u Ajaksu proveo 4 sezone, a ušao na svega 8 utakmica u igru! 8 za 4 god!!! Dok je za „Willem II“ odigrao celih 9! Tek je za Rodu nešto odigrao, a koliko dobro govori i podatak da nisu produžili ugovor sa njime i da je otišao u Moroviju. A tamo je odigrao 14 utakmica za sezonu, i dobio šut kartu… Dakle, stiže nam novi Parker sa dobrom platom, a novac dobijen za transver odlazi u nečiji džep… Do j*ja zvučno pojačanje! Pravo iz Ajaksa sa popustom! ccc…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter