0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DUNĐERSKI: Vojvodina više neće prodavati igrače

Objavljeno: 01.08.15 u 22:56

Sportski direktor Fudbalskog kluba Vojvodina Ljubiša Dunđerski izjavio je danas da se zaključno sa današnjim danom prekidaju svi razgovori sa stranim i domaćim klubovima na temu transfera, odnosno odlazaka igrača.

Dunđerski je na konferenciji za novinare rekao da je to zvaničan stav i predsednika kluba Zorana Šćepanovića i Upravnog odbora i sportskog sektora.

– Od danas prekidamo sve razgovore o mogućim odlascima naših igrača i to se odnosi na inostrane i na domaće klubove – rekao je Dunđerski, prenosi Tanjug.

Po njegovim rečima, pomenuta odluka je doneta kako bi igrači mogli maksimalno da se skoncentrišu na obaveze koje su pred njima.

Dunđerski je i uputio molbu medijima da u intervjuima sa igračima Vovodine ne postavljaju pitanja o transferima, jer kako je ponovio, na tu temu je u novosadskom klubu stavljena tačka.

Razlog za donošenje ovakve odluke, kako je pojasnio sportski direktor Vojvodine, je činjenica da je poslednjih dana u javnosti bilo dosta reči o navodnim odlascima fudbalera Vojvodine u druge sredine, pre svih o Mirku Ivaniću, za koga se govorilo da treba da pređe u Crvenu zvezdu, a pominjali su se i neki drugi klubovi.

Priče o odlasku u redove beogradskih crveno – belih demantovao je i sam Ivanić koji je sinoć, gostujući na Radio televiziji Vojvodine, rekao da definitivno nema ništa od njegovog preseljenja u Beograd i da o tome i ne razmišlja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter