10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JSL: Kakvi šokovi na ‘Rajku’, Zvezda imala igrača više i penal, ali se ponovo saplela! (VIDEO)

Objavljeno: 31.07.15 u 22:07

U uvodnoj utakmici trećeg kola Jelen Superlige fudbaleri Crvene zvezde i Radničkog iz Niša odigrali su nerešeno 1:1 na stadionu ‘Rajko Mitić’, posle mnogo uzbuđenja u završnici meča.

Crvena zvezda je počela bolje ovaj susret i bila konkretnija u poslednjoj trećini terena, ali nije bilo prave prilike. Onda je usledio period igre u kojem su crveno-beli bili veoma loši i nepovezani, što je iritiralo domaće navijače, pa su simpatizeri sa istočne i zapadne tribine čašćavali zvižducima.

Razloga za to imali su još više od 37. minuta kada je Lazar Rosić iskoristio odličan centaršut iz kornera i glavom ispred istrčalog Rajkovića zatresao njegovu mrežu.

(youtube / Djidjomania VIP)

Na poluvremenu je ‘sever’ i dalje pevao, dok su ostali prisutni navijači na stadionu ‘Rajko Mitić’ propisno izviždali igrače u crveno-belim dresovima. Bilo je jasno da će Crvena zvezda krenuti na sve ili ništa u nastavku.

Tako je i bilo, u igru je ušao Mihajlo Ristić koji je pokrenuo domaćina, uneo neophodnu dozu agresivnosti i, pre svega, mirnoće u dodavanjima, što je bilo preko potrebno izabranicima Miodraga Božovića.

Imala je Zvezda i igrača više u poslednjih pola sata igre, tada je strelac gola Rosić dobio drugi žuti kartom zbog sukoba sa Ristićem i trenerom golmana Zvezde Maksimovićem, koji je takođe isključen.

Ipak, promene rezultata nije bilo, sve do 85. minuta kada je stiglo izjednačenje. Tada je Ibanjez uputio dubinsku loptu ka Mbođu, a ovaj je poslao paralelno sa golom ka Luki Joviću. Zvezdin napadač jeste zatresao mrežu, ali je pre toga Vukašin Jovanović vrhom kopačke dodirnuo loptu, zbog čega se Jović našao u ofsajdu. Reakcije sudije nije bilo, pa je gol priznat i rezultat na semaforu je glasio 1:1.

(youtube / pbogdanovic)

Nepuna četiri minuta kasnije Zvezda nije mogla da zamisli veću priliku za pobedu. Bruno Matoš je oboren u kaznenom prostoru Nišlija, sudija je opravdano pokazao na belu tačku i loptu je uzeo Aleksandar Katai. Našao se oči u oči sa imenjakom Jovanovićem koji ga je pročitao i spasio bod Radničkom.

(youtube / Basketball Nation)

Do kraja više nije bilo prilika i promena, pa je Crvena zvezda drugi put za redom remizirala, posle 0:0 u Gornjem Milanovcu protiv Metalca.

0
0

10 Komentara

  1. Valjda su nojevi shvatili danas da njihov problem nije Tole vec njihova uprava, Terza, Kokeza i kompanija. Kada ne mozes da pobedis uz ovaku pomoc sudije, a od tri utakmice javnost se smeje na dve kako si ih namestio ili u zadnjem slucaju pokusao da namestis, onda je sve jasno. Tvorzic je najvece zlo srpskog fudbala i to ne kazem kao navijac Partizana, jer je i u nasem interesu da on ostane sto duze u zvezdi. Ali dok se takvi bilo sta pitaju, nema napred srpskom fudbalu.

    0
    0
    Odgovori
  2. SRAMOTA I BRUKA OD SUDIJA … gol i penal se samo zvezdi ovako svira… kad utakmica nije unapred dogovorena … o igri, igracima , treneru sa upravom i delom navijaca je bezmalo glupo trositi vreme i reci … JAD, BEDA … sta uradise … od zvezde .

    0
    0
    Odgovori
  3. Svi nasi jadni napadi idu preko Ibanjeza, momak ne moze sve sam, treba nam isti igrac godinama unaAd a to je kreator koji zna sa loptom, brz da povuce ostale i napad i da proigra ostale, kovacevic to nije a nije definitivno ni kataj….ibanjez, mbosj bez obzira sto je kriv za gol i rjkovic zauzuju prelazne ocene, ostali usas, a radnickom svaka cast na bunkeru koji su igrali 90′ u svom kaznenom prostoru, tako moderan fudbal niko jos od proslog kola na nasem stadionu nije igrao proletos….

    0
    0
    Odgovori
    • Da li si ti gledao utakmicu tek od šesdesetog minuta? Pogledaj statistiku prvog poluvremena! Šutevi na gol 3:3. Radnički 2 od 3 u okvir gola uz 1 gol i još jedan za dlaku a Zvezda ni jedan šut u okvir gola uz jednu polupriluku Jovića za 47 minuta koliko je trajalo poluvreme. Totalnu inicijativa Zvezda je izvršila tek od šesdesetog minuta kad je Radnički ostao sa igračem manje i tako brojčano slabiji, namerno prepustio inicijativu Zvezdi.

      0
      0
      Odgovori
  4. Danas je dosao dan kada se je kao stari navijac stidim sto sam navijac zvezde, stidim se ovakvog sudjenja jer iako sam kazem navijac zvezde danas je bilo najbolje ovom jadniku od glavnog sudije obuci crveno beli dres jer je bio nas dvanaesti i trinaesti igrac jer smo dali gol iz ofsajda kada je protivnik imao dva igraca manje na terenu. SRamno je i sto je dao karton igracu radnickog , i sve ucinio svirao i penal ali ne vredi ovakvoj zvezdi ni sudija. Realno cestitam igracima radnickog zasluzili su sva tri boda koja im je sudija ukrao, a nama ostaje tuga jad i beda i preporucujem velikom vodji AV da opet posalje avion vlade Srbije i ovog sto ga zovu grof ustvari seoskog kmeta vrati odakle je doveo, vidim sada da mi jadnici treba da zalimo za losim Lalatom

    0
    0
    Odgovori
  5. Zvezda je zaslužila bod bez obzira na ofsajd. Uputila je nebrojeno centaršuteva u srce šesnaesterca, ali Iović i Parker nemaju pojma, Zvezdi ne trebaju sudije , treba joj jedan centarfor brz i robusan.

    0
    0
    Odgovori
    • gde ima 22 000!!!!! ako stadion prima 50 000, dokle lazi / istok prazan, jug potpuno prazan .zapad pola pun ,sever 70 posto ! 12, 13 000 ako ima!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter