17
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SIPAJ I NE PITAJ: Gasprom dodatno puni kasu Crvene zvezde

Objavljeno: 30.07.15 u 14:56

Fudbalski klub Crvena zvezda dobiće novu „vitaminsku injekciju“ u vidu bonusa od strane generalnog sponzora kluba, ruskog energetskog giganta Gasproma.

Kako piše Sport u svom današnjem izdanju Rusi su spremili dodatnih milion evra za crveno-bele kako bi se rešili gorući problemi, a u klubu već znaju kako će rasporediti taj novac.

Polovina novca biće uplaćena na račune bivših igrača kojima klub duguje novac, a čije su rate stigle na naplatu. Četvrtina novca biće preusmerena ka omladinskom pogonu na čemu Rusi insistiraju, a preostalu četvrtinu odnosno oko 250 hiljada podeliće aktuelni igrački pogon i banke kojima se duguje novac.

Zanimljivo je da se nigde ne spominje novac za pojačanja iako je Crvena zvezda tokom nedelje izdašno Sarajevu ponudila 600 hiljada evra za Gojka Cimirota, a takođe ima u planu dovođenje nekoliko igrača koji svakako nisu bez svoje cene.

Jedan od njih je i fudbaler Vojvodine koji se i ranije dovodio u vezi sa crveno-belima, dok trener Crvene zvezde Miodrag Božović tvrdi da bi do kraja prelaznog roka dvojica igrača mogla da stignu na Marakanu.

0
0

17 Komentara

  1. A posle se pitajte, zasto je poskupela struja, zasto su poskupele cigarete, zasto je porez veci nego ikada… Nicija nije gorela do zore, pa nece ni ova drzavna diktatura!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. tako se to radi ,cim neko ima dobre rezultate odmah mora i da se nagradi. posle onakve igre protiv ofk i onakvih tecnih akcija……. to nije moglo da prodje ne zapazeno

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovi već otvoreno pljačkaju jer su uvidjeli da im niko ništa ne može. Istekao je petogodišnji ugovor sa Gaspromom i niko nije vidio ni jednu računicu za njegovo produženje. Ipak, potpisan je novi fantomski sponzorski ugovor koji je navodno pojačan za pola miliona eura, mada Zvezda nije Gasprov reklamirala nigdje osim u Bačkom jarku, Malom Mokrom Lugu, Batrovcima i ostalim mjestima po Srbiji. Zvezda je ove sezone eliminisana još u pretkvalifikacijama u prvoj nedjelji jula, doživjela najveći fijasko u istoriji kluba, a onda je Gasprom raširio kesu i izvadio još jedan milion, ukupno 5,5 po sezoni za reklamiranje po Mrčajevcima, Batočini, Savinom selu, Žitorađi… I svi mi treba da smo ludi i da vjerujemo da su Rusi toliko ludi da sipaju milione eura u bure bez dna i da za uzvrat ne dobiju ništa. Kako da ne.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ko ovde koga laže? GDE JE JAVNI TUŽILAC, GDE SU ORGANIZACIJE ZA BORBU PROTIV KRIMINALA. Muljatore iz državne lutrije odmah su priveli, što je o k, ali ovi su veći i organizovabiji i sigurno zaštićeni, a ove muljatore tolerišu i štite. Dokle više?

    0
    0
    Odgovori
  5. Kad državni klub vode robijaši,lobirani i oni pod >Interpolovom poternicom,ni milion dolara od Gasproma neće biti dovoljno za mahinacije Zvezdine uprave,koja kupuju nove igrače,a dužni su 50 miliona evra !

    0
    0
    Odgovori
  6. Mezimica drzave 50 godina=50 milona evra. Jad i beda Srbije. Vucic manipulator sirokim narodnim masama,koji je to uocio na vreme i zna sta mu je ciniti. Narod ceka redove za zracenje,ali zato novca ima za Terzica,Kokezu i Tonceva…..

    0
    0
    Odgovori
  7. @deda – a zasto bi Gasprom finansirao ligu???? Na kraju krajeva to je strana kompanija i njeno je pravo kome ce da daje novac i koliko!!!!! Gasprom ima intreres da finansira Zvezdu jer je to marketing i to tako svuda funkcionise.. Gasprom ima konkurenciju na trzistu Srbije i na taj nacin se bori…
    Zasto se niko nikada nije zapitao i pokrenuo bilo kakav postupak kada je Elektroprivreda Srbije dala milion evra da bi pisalo ЕПС na grudina Partizana???? I to ne na utakmicama domace lige, vec na utakmicama lige sampiona??? Koji interes je imao ЕПС zа то??? Ko je njemu konkurencija u Srbiji???

    0
    0
    Odgovori
    • Jedini drzavni sponzor Partizana u poslednjih famoznih 8 godina je bio EPS i to ne 1 mil, nego 500.000 evra i to kompenzacija za racune za struju. Bio je sponzor samo u LŠ jer učesnik LŠ MORA da ima sponzora na dresovima, a Partizan ga i pre i posle toga nije imao, pa je država pomogla Partizanu. Inače Gasprom je u Zvezdu doveo Petar Škundrić iz SPS ministar energetike i član uprave FK CZ, a vi govorite o pomoći države Partizanu. Da nije bilo SPS Zvezda više ne bi postojala.

      0
      0
      Odgovori
  8. Ovo nije stvar sporta. Ovo je stvar politike a nasi politicari su unistili sport. Dzaba, ne milioni, vec milijarde. Opet ce ti isti napuniti dzepove umesto da budu iza resetaka. Unistili su drzavu a mi se i dalje kao ovce lozimo na sve njihove mahinacije.

    0
    0
    Odgovori
  9. pre ce biti samo „ne pitaj“.. tuzno.. svi znamo odakle pare dolaze i dalje mediji pisu, cita se izmedju redova, niko ne reaguje jos uvek… umesto da lepo gasprom preuzme ligu i podeli novac slabim klubovima, spasava se rupa bez dna, nesudjeni cetvrtoligas.. sa kriminalcima na pozicijama, i premijerom kao direktnom vezom.

    0
    0
    Odgovori
  10. Koga bre oni lažu, to je samo priča za malu decu i pokriće za državnu pljačku i pljačku ovog jadnog naroda.Koja će firma da ulaže i sponzoriše neki klub ako nema nekakvog finansijkog dobitka ili neku olakšicu , porez koji treba dati državi od gasproma izgleda ide na izdržavanje ovog propalog kluba – legalizovana državna pljačka naroda. Dokle bre više – pa svako će biti dobar trener kada mu kako reče seoski kmet – grofić dovedu 22 pojačanja

    0
    0
    Odgovori
  11. Gasprom aka Vučić aka Gladni, bolesni i nemoćni građani… Baš kao što naslov kaže, sipaj i ne pitaj… Kada ovce ćute i čekaju u redu za klanja…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter