3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RUMUNI NASTAVLJAJU RAT VAN TERENA: Steaua želi da dovede Andriju Živkovića?!

Objavljeno: 30.07.15 u 19:56

Rumuni su se pokazali kao veoma prgavi, mnogo više van terena, nego na samom ‘zelenom tepihu’, a najnovijim potezom žele da dodatno poremete redove Partizana!

Posle peckanja da Partizan igra protiv rumunske ‘Zvezde’, prozivki na račun ‘debelog’ Božinova i nebuloznih izjava vlasnika Steaue Điđija Bekalija da im Partizan neće dati gol ni za 2000 godina, iz Rumunije stiže novi taktički potez, koji bi trebao da poremeti ekipu šampiona Srbije.

Naime, kako prenosi jedan od najpoznatijih sportskih portala u Rumuniji ‘prosport.rs‘ Steaua će se upustiti u trku za dovođenjem Partizanovog bisera Andrije Živkovića!

Ovaj portal je konstatovao da je igrač sa brojem 17 u timu Partizana najbolji igrač tog tima, te da je situacija oko njegovog ugovora veoma komplikovana, te da bi na zimu mogao da ode iz Humske kao slobodan igrač.

Rumuni su dosta upućeni u situaciju i čak prenose da Partizan poseduje samo 25% prava na ugovor Andrije Živkovića za šta su „zaslužni“ bivši rukovodioci kluba iz Humske.

Ovo je potvrdio i legendarni golman Steaue Helmut Dukadam, koji kao i svi Rumuni, učestvuje u ovom ‘verbalnom ratu’ protiv srpskog šampiona.

– Zaista, momak koji je nosio broj 17 je zaista interesantan igrač. Ne znam da li u finansijskom smislu možemo da ga priuštimo, ali bi trebalo da iskoristimo aktuelnu situaciju i pokušamo da ga angažujemo – rekao je Dukadam.

Do revanša će sigurno biti još mnogo ovakvih ‘peckanja’, a taj rat će trajati još šest dana, do utakmice koja se igra 5. avgusta u 20:30h na stadionu u Humskoj.

0
0

3 Komentara

  1. zaista rumunski cigani.
    e pa dečko igra za velike klubove a ne propale evropske gigante.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter