6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN U VELIKOM PROBLEMU: Božinov i Oumaru povređeni i neizvesni za revanš sa Steauom?!

Objavljeno: 30.07.15 u 17:16

Partizanov dvojac u špicu od koga navijači imaju najveća očekivanja gotovo izvesno će propustiti gostovanje Novom Pazaru predstojećeg vikenda.

Partizan je iz Bukurešta sa prve utakmice 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona doneo odličan rezultat od 1:1 i utisak bolje ekipe, pa navijači sa nestrpljenjem isčekuju revanš za šest dana u Beogradu. Međutim, na tom meču, Partizan će možda biti veoma oslabljen i bez dve udarne igle u napadu.

Naime, na sinoćnem meču Valeri Božinov je već u 18. minutu napustio teren zbog povrede zadnje lože. Takođe, njegov kolega iz napada Abubakar Oumaru ima povredu prednje lože i on je takođe zamenjen na jučerašnjem meču, 20-ak minuta pre kraja u igru je umesto njega ušao Nikola Ninković.

– Po povratku u Beograd obavljeni su pregledi ultrazvukom, potvrđeno je da Božinov ima povredu zadnje, a Oumaru prednje lože. Povrede su lakše, ali zahtevaju određenu pauzu – rekao je dr Ilija Rosić, lekar u stručnom štabu Partizana, a prenosi ‘MozzartSport’.

Gotovo je izvesno da će Partizanov dvojac iz napada propustiti predstojeći prvenstveni duel protiv Novog Pazara u gostima, sve kako bi se, ako je to ikako moguće, što bolje pripremili za revanš sa Steauom, po mnogima meč sezone za crno-bele.

0
0

6 Komentara

  1. Sasa Ilic, kapiten partizana, treba da izadje na poligraf, da bi se utvrdilo, da li je i koliko je odigrao namestenih utakmica za partizan

    0
    0
    Odgovori
  2. Interesujeme,ko će da plati 5000 hiljada za lože,koje se inače izdaju funkcionerima kako klubskim,tako i političarima ZABADAVA !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter