1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

MALEROZNI PARTIZANOV GOLMAN: Samo na trenutak mi je proklizala noga…

Objavljeno: 30.07.15 u 19:16

Iako je do tog 82. minuta bio bez greške u meču sa Steauom, golman Partizana Živko Živković nesrećno je primio gol i tako umesto epiteta ‘junaka’, spletom okolnosti postao ‘tragičar’.

Siguran je bio Živko Živković na golu Partizana, odbijao svaki pokušaj igrača rumunskog šampiona, čak i hirurški precizne udarce poput onog Hamruna kada je ‘izvadio’ loptu ispod same prečke. Čak je i spasio Partizan poraza u nadoknadi vremena kada je isti igrač, Alžirac, bio sam kao duh na penalu, ali je Živković reagovao ‘kao mačka’ i sačuvao remi crno-belima.

Ipak, pamtiće se njegov kiks, ako se to tako može nazvati, u 82. minutu kada se nesrećno okliznuo u ključnom trenutku i omogućio neometanom Vareli da izjednači rezultat, što je popularni Žile pogledom ispratio – sa zemlje.

– Okliznuo sam se, proklizala mi je noga, njihov igrač je zakačio loptu i ušla je u mrežu. Zadovoljni smo sa 1:1, prihvatili bismo taj rezultat da nam ga je neko ponudio pre utakmice. Očekujem pun stadion u revanšu i prolaz dalje – rekao je Živko Živković, a prenosi ‘Žurnal’.

Bio je to prvi gol koji je Živković primio ove sezone, posle četiri meča u kojima je sačuvao mrežu. Verujemo da će u tome uspeti i sledeće srede, što bi Partizanu garantovalo prolaz u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ipak, kadrovski problemi izgleda da neće moći da zaobiću crno-bele u tom revanšu sa Steauom.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter