0
Domaći fudbal

ZVEZDA JAČA REDOVE: Najviše bih voleo da povedem ekipu u duel sa Partizanom!

Objavljeno: 29.07.15 u 23:05

Zvezda dobija pojačanje, jer bi Aleksandar Luković u naredne tri nedelje mogao da se vrati na teren i stavi na raspolaganje treneru Miodragu Božoviću.

Luković se zimus vratio Zvezdu, ali nije odigrao nijednu utakmicu zbog povrede Ahilove tetive. Posle šest meseci oporavka, Luković je dobio dozvolu da se uskoro vrati na teren.

– Pao mi je kamen sa srca. Iako su prolazni rezultati pokazivali da se oporavak odvija po planu, uvek postoji onaj mali deo skepticizma da možda nešto ne valja. Orava je uklonio i tu sumnju i sada je na meni da se na pravi način vratim na teren – rekao je Luković za „Večernje novosti“ i nastavio:

– Plan je da pojačavam intenzitet rada u naredne dve nedelje i da u trećoj pokušam da stignem do 100 odsto. Ostaje mi da radim na elastičnosti, brzinskoj izdržljivosti, da popravim funkciju lista i dovedem ga koliko-toliko u ravan sa listom druge noge. Sve su to sitnice koje pažljivo moraju da se doziraju, a pri tome ne smem da zanemarim odmor i masaže. Imaću pet treninga nedeljno, a kad se vratim na teren u narednih godinu dana moraću da imam bar jedan slobodan dan – naglasio je Luković.

Da li Luković biti spreman do 12. septembra i prvog ’večitog derbija’ sa Partizanom?

– Lično verujem da ću moći da igram do sredine septembra, ali ne bih voleo da dajem lažnu nadu ni sebi ni navijačima i kažem danas – igraću. Najviše bih voleo da povedem ekipu na duel sa Partizanom i sigurno je samo da ću raditi sve da to i ostvarim. Međutim, ne smem i neću da garantujem, jer kad se vratim na teren želim da to bude u pravom svetlu. Očekuje me specifičan i naporan rad i veoma sam srećan što ću uskoro ponovo da izađem na teren – zaključuje Luković.

za razliku od Lukovića koji je oprezan sa izjavama, jedan drugi igrač crveno-belih prosto briljira na tom polju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter